Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Cestou zo Zárub

Vladvlad

Zaujímavá fantázia, ale šanca, že sa ti objavia tam kde chceš ty je príliš malá. Treba chodiť po horách aj mimo značených trás a určite nejakých uvidíš. V tej lokalite som ich videl naposledy v zime, na žltej značke cez priesek plynovodu pod Havraňou skalou. Donedávna ich bolo plno na družstve na Dobrej Vode, ale teraz som tam videl jednu muflónicu a jedno mladé, asi tie ostatné zjedli :))!

Vladimir

alenka tam teraz taško stretneš muflona ved tam panuje dost rozsiahly výrub určite si si ho všimla.:(

Bulat

alenka, skus Krslenicu, ci okolo Vapennej. A ako vlado povedal- skor mimo oficialnych chodnikov. A samozrejme musi byt clovek potichu- ja som najviac zveri videl, ked som isiel sam :)

Alenkabela

ahojte, ja som s tým aj počítala, že sa nám nepodari zbadať muflóna, a výrub som si pravdaže všimla. A moja dcéra s priateľom pred dvomi rokmi cestou na Vysokú a to po značenom chodníku videli niekoľko muflónov. A tiež pred dvomi rokmi v Tatranskej Javorine sa nám cez cestu mihli krásne jelenice, a boli vééľmi veľké. Takže je jasné, že skôr sa podarí zbadať nejakého obyvateľa hôr, keď to nečakáme

Brk

Tú Kršlenicu potvrdzujem, videl som tam muflóna na cca 7 m..., Ďalej ich je plno v lesoch pri Stupave za Salašom. Tam ich stretnem takmer vždy. Len treba chodiť potichu. Ale odfotiť je ich problém, udržujú si dištanc.

Alenkabela

Ďakujem za tipy, do M.Karpát určite pôjdem. A nedávno som sa potešila, keď na Muránskej planine nám prebehli cez chodník tri srny, nejako sa ponáhľali.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Takže sa rekonštruuje aj tento, ako to tu teda funguje.? Otvorený je tým pádom len cez víkendy ako väčšina, ktoré sú opravované?

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok