Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Po stopách Špaňodolinského vodovodu

Diskusná téma K článku: Po stopách Špaňodolinského vodovodu

Pohodový výlet z Donovál do Starých Hôr, prekráčaný na Sviatok práce vo dvojici s Ferim sa nám tak zapáčil, že sme si ho v trojici spolu s Milkou (Feriho manželkou), po 42 dňoch znova zopakovali, ale s pozmeneným ukončením v Španej Doline. Pre Milku to bola vlastne predpríprava na viacdňový pochod Veľkou Fatrou, ktorý sme už niekoľkokrát odložili.

Zilla

pekná túrička... tu sa dá potúlať aj zatúlať aj maca stretnúť. Toto robievam v lete na biku a v zime na bežkách ... proste paráda.

Sona

Tiez som tu v auguste nadabila na medvedie stopy. Ked sa ide na bezkach Donovaly - BB, ako sa da bezbolestne zist do BB? Nehovorte, ze Panskym dielom!

Zilla

ja chodím Pánskym dielom, ale dá sa aj do Seliec...

Sona

Aj Funttomas chodi Panskym dielom, ale ja nie som extremny bezkar :)))

Boro

Dočerta, Jjano, ja som tadiaľ išiel po trojdňovke a skoro som chytil meniskus. Je to únavné a nekonečné.Skôr na paragliding.

Johny - TOM

Soni, najkratšia cesta do BB je skutočne cez Pánsky diel. Ja by som to na bežkách zaručene neskúšal. Zo Šachtičky sa dá ísť ale naokolo, cez Nemce a Senicu alebo cez sídlisko Sásová-Rúdlová až do Bystrice. Johny - TOM

Sona

No ved, zdalo sa mi dost strme aj na peso :) Diky, tuto zimu by som tuto trasu chcela ist. Uz som ju sla v jarnej aj letnej podobe, jesennu nestiham, ale zimna musi byt krasna.

Jjano

Útulňa Na Kráme včera: bohužiaľ opäť v strašnom hygienickom stave. Aj keď interiér a zariadenie je v dobrom stave a nie je tam moc odpadkov (de facto iba piecka je plná smeti), bohužiaľ nejakí debili si to tam mýlia s pisoárom a tak príznačný pach a odpodzujúci pocit neumožňujú dlhodobejší pobyt vnútri, nieto ešte prenocovanie.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov