Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Po stopách Špaňodolinského vodovodu

Diskusná téma K článku: Po stopách Špaňodolinského vodovodu

Pohodový výlet z Donovál do Starých Hôr, prekráčaný na Sviatok práce vo dvojici s Ferim sa nám tak zapáčil, že sme si ho v trojici spolu s Milkou (Feriho manželkou), po 42 dňoch znova zopakovali, ale s pozmeneným ukončením v Španej Doline. Pre Milku to bola vlastne predpríprava na viacdňový pochod Veľkou Fatrou, ktorý sme už niekoľkokrát odložili.

Jjano

Útulňa Na Kráme včera: bohužiaľ opäť v strašnom hygienickom stave. Aj keď interiér a zariadenie je v dobrom stave a nie je tam moc odpadkov (de facto iba piecka je plná smeti), bohužiaľ nejakí debili si to tam mýlia s pisoárom a tak príznačný pach a odpodzujúci pocit neumožňujú dlhodobejší pobyt vnútri, nieto ešte prenocovanie.

Sona

No ved, zdalo sa mi dost strme aj na peso :) Diky, tuto zimu by som tuto trasu chcela ist. Uz som ju sla v jarnej aj letnej podobe, jesennu nestiham, ale zimna musi byt krasna.

Johny - TOM

Soni, najkratšia cesta do BB je skutočne cez Pánsky diel. Ja by som to na bežkách zaručene neskúšal. Zo Šachtičky sa dá ísť ale naokolo, cez Nemce a Senicu alebo cez sídlisko Sásová-Rúdlová až do Bystrice. Johny - TOM

Boro

Dočerta, Jjano, ja som tadiaľ išiel po trojdňovke a skoro som chytil meniskus. Je to únavné a nekonečné.Skôr na paragliding.

Sona

Aj Funttomas chodi Panskym dielom, ale ja nie som extremny bezkar :)))

Zilla

ja chodím Pánskym dielom, ale dá sa aj do Seliec...

Sona

Tiez som tu v auguste nadabila na medvedie stopy. Ked sa ide na bezkach Donovaly - BB, ako sa da bezbolestne zist do BB? Nehovorte, ze Panskym dielom!

Zilla

pekná túrička... tu sa dá potúlať aj zatúlať aj maca stretnúť. Toto robievam v lete na biku a v zime na bežkách ... proste paráda.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov