Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Dvojite nicky a skryta identita

Diskusná téma Dvojite nicky a skryta identita

Od vstupu na web hiking.sk ho povazujem z pohladu komunikacie vo forach a komentoch za jeden z najpriatelskejsich s akym som sa stretol ... je to aj vdaka pravidlam aj vdaka funkcnemu moderovaniu webu ... zistil som aj to, ze web ma taku samocistiacu funkciu ;-) kedy dokazu jeho priaznivci vaecsinou slusnym sposobom nespratneho navstevnika slovne upozornit nech sa nesnazi slovne spinit do celkom slusneho webu ... len nechapem myslienkove pochody jedincov zakladajucim opakovane nove nicky, niekedy funkcne paralelne pre svoje utajene vyjadrovanie sa na webe ... novacik si to nepovsimne, skalni to poznaju ... netreba im teda nahravat v komunikacii (o co im ide), ale ignorovat taketo pocinanie. Rasto Brunovsky.

Merhorn

Myslim, ze na ineho pana co ma momentalne prazdniny :)

Rbr69

Tomas, na tuto sedu eminenciu hikingu som nenarazal ... toho beriem ako plateneho testera :D

FunTTomas

Samozrejme. To len, keď sa Jožo unúval vytvárať samostatnú tému, tak to prišlo vhod. :-)

Ciernaznacka

Panove okolo Merhorna,
ze vy si v sukromnej korespondencii na konci listu pisete CMUK ?!

Merhorn

jasne a vzdy ked o tebe piseme tak si odplujeme ;)

Merhorn

Ono sa hovori,ze trafena hus gaga, tak co shodneme sa, ze zagagala? :)

Raymond

Ked uz sme pri dvojitych nickoch neviem naco tu vobec niekto admin ci kto rusi niekomu nick , ked je uplne jasne, ze sa dotycny vrati s nickom inym. Nech mi toto niekto vysvetli. uplne tragicky pokus o nieco.

Lubo

Uplne zbytocne to nie je, pretoze pre opatovny prichod potrebuje dotycny aj inu emailovu adresu, na ktoru dostane pristupove heslo k novovytvorenemu kontu. Stara totiz ostava zablokovana, lebo konto nie je zmazane, ale iba zamknute.
Nas znamy huncut T.O. uz vystriedal viacero identit. Pri viacerych z nich sa mu vsak zo zaciatku darilo vyhybat porusovaniu pravidiel.
Toto opatrenie samozrejme nie je nepriestrelne, je mozne ze v buducnosti bude pre prispievanie do fora nutna registracia a pri pokuse o registraciu z blacklistovanych IP rozsahov bude nutne aj potvrdenie registracie od niekoho z redakcie. Su to vsak veci, ktore akosi nemame chut robit, kym to nebude skutocne nevyhnutne.

Merhorn

Lubo, no no, prazdniny este nie su na konci :)

David

a nestačilo by uvest vedle jmena i IP adresu??

Raymond

Lubo vsak takych emailovych adries kde kolvek si urobis milion, a ked mu nejde o to aby mal jeden nick dlhsie myslis, ze mu bude vadit , ze ma stale inu adresu?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum