Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Dvojite nicky a skryta identita

Peter61

tomXX,
"debil" (obsolétne) je pacient s ľahkou mentálnou retardáciou (dg.F70).
Vieš ich diagnostikovať, alebo máš prístup k ich zdravotnej dokumentácii ?

Sona

Po sty krat - nejde o nazory, ale o formu ich prezentacie. Diskusia je o vymene nazorov, ale bez urazok a nadavok.

TomXX

Leo: keď môžem mať v mobile funkciu blacklist na nežiadúcich volajúcich (bambusové ponožky, dotazníky, mobilní operátori), tak prečo nemať blacklist na debilov? Ja by som to privítal. Ale zatiaľ som tu videl asi len dvoch adeptov, posledne to bol ten Kobromil...

Leo

A nechceli by ste radšej spísať zoznam všetkých autorov príspevkov, ktorí sa vám nepáčia alebo nie sú v súlade s vašimi názormi na svet, a potom ich jednu noc vytiahnuť z postelí a sústrediť v ohrade z ostnatého drôtu ďaleko za mestom, kde nikomu nebudú chýbať? Pred asi 70 rokmi mala taká akcia v našej domovine vysokú efektivitu, asi 66/70. Chalani v zelených tričkách by sa isto radi pridali.

PaliT

Možnosť opraviť chyby tesne po zverejnení by som uvítal aj ja.
Ale hlavne očakávam obmedzenie trollingu. V niektorých fórach sa nevhodné príspevky dajú nahlásiť jedným klikom, čo výrazne uľahčuje moderáciu, keďže si to stráži samotná komunita a nemusí mať redakcia neustále oči na stopkách.

TomXX

Lubo, ja mám iný návrh. Čo takto umožniť KONEČNE aj upravovať príspevky (napr. do 10 minút od uverejnenia) a dať hodnotenie príspevkov (klasicky palec hore/dole alebo +1/-1) a hodnotiť by mohli len registrovaní a aj to len 1x. A po dosiahnutí napríklad -5 by sa príspevok skryl, ale dal by sa aj zobraziť kliknutím ak by to niekoho veľmi zaujímalo. Ja som to tak na mojom bývalom webe riešil a bolo to celkom fajn. Z programátorského hľadiska celkom jednoduché s minimálnou námahou. Teda možno aj nie, podľa toho ako to máte napísané :)

Lubo

Rc1, bude sa tu diskutovat uplne rovnako. Len nas bude moderacia fora stat menej namahy.

Rc1

dobry krok. aspon sa tu bude menej diskutovat na citlive temy, ktore by sa mohli dotknut niekoho tam zhora a viac sa bude diskutovat o krasach prirody a pozitivnych veciach :-) a aspon sa budem konecne nuteny naucit svoje heslo :-)

Lubo

Este tu je moznost, ze by anonymne prispevky boli schvalovane. No to by bolo asi dost pracne - aj naprogramovat aj spravovat.

Vladimir Popluhar

Ja si myslím, že žiadny normálny turista a milovník prírody nemá potrebu schovávať sa do anonymity. Potrebu na to majú len ludia, ktorý nemôžu žiť bez ponižovania druhých. Len môj názor.

Martin knor

Namet. Lubo, este to mozes spravit tak, ze sa prispevok cierneho panacika po par hodinach (povedzme 6) automaticky zmaze. Ak bola informacia k veci, ludia ju stihnu zaregistrovat. No ak ide o osobny utok, staci ho odignotovat, pretoze sa po par hodinach automaticky zmaze :-D .

Wbk

Čiže skončia aj oranžoví panáčikovia?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov