Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Okolo vodopádu nad borinským kameňolomom

Diskusná téma K článku: Okolo vodopádu nad borinským kameňolomom

Malé Karpaty nepatria medzi pohoria, ktoré by sa mohli pýšiť nespočetným množstvom vodopádov a vodopádikov, preto každý jeden, i ten najmenší alebo výsostne dočasný, poteší. Predovšetkým na jar, keď sa sneh hromadne preskupuje z pevného skupenstva do skupenstva kvapalného, sa nejeden obyčajne suchý jarček zaplní zurčiacou vodou. A nie len jarčeky a potôčiky si vtedy užívajú. Neraz sa zmätený roztopený sneh vydá po ľudských stopách a z obyčajnej asfaltky spraví malú riavu.

Choze

aj hlbocsky dnes fungoval, bolo tam tusim este viac vody ako ked sa snehy topili

Vladvlad

Zaujímavý článok, ale jeho načasovanie akosi nechápem, ale nevadí.
Pamätám si na tie moje premočené alebo skôr pretečené topánky :)
O pár mesiacov tu vodopád bude znova.

Pista58

vetrieska plna chleba pre kona Končitu - ked to tam nieje take zatopene tak sa nachadza v ohrade vedla vetriesky. uzasna stavba zvana Rockland ktorej majitel vyuziva namiesto tramov napriklad aj dialnicne zvodidla a kona Končitu kazdy vecer z ohradky vedie do Rocklandu. on sedi v aute a konika ma na "voditku". kto nevidel neuveri. ale idu takmer krokom. zlta "chata" oproti nemu kde sme zazili nejednu strasidelny grilovacku.
ten kamenolom je proste skvely.
hned mam lepsi den, pekny clanok :)

Miroslav Svítek

Ja som absolvoval túto vodnú trasu od Košariska, keď som odmietol ísť s kamarátmi po červenej na Pajštún, lebo som mal už plné zuby snehu od Bieleho kríža.Dosť mi dalo zabrať, než som sa z bažín nad vodopádom dostal vykúpaním sa v potoku na asfaltku. Taký krst ohňom moje nové goratexové tenisky nečakali a ani nezvládli. Tých zvyšných 20 km do klubovne Tesly bolo zaujímavých.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov