Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Hohe Tauern - Schleinitz

Diskusná téma K článku: Hohe Tauern - Schleinitz

Po dvoch dňoch zlého počasia, počas ktorých sme sa akurát presťahovali z jedného kempu do druhého a pozreli si Lienz, ráno konečne neprší. Schleinitz je vysoký 2906 m n. m., súčasť Hohe Tauern a zároveň Schobergruppe. Výrazne trčí nad mestom a provokuje pri každom vyjdení zo stanu. Snáď sa počasie zlepší, vydávame sa pokorne na cestu s tým, že ideme, kým to pôjde, hlavne, nech je pohyb.

Sona

V pohode :) Dnes sme sa vybrali na ferratu via dell Amicizia a tiez sme schadzali uz takmer potme. Krasny vyhlad na vecernu Riva del Garda. Erik, boli sme tuto ferratu a cyklovylet nad lagom di Garda. Predtym sme boli v skupine Sella, dvakrat na Piz Boe, raz tam snezilo, to sme dali taky okruh po zavretych chatach okolo, druhy krat sme sli hore ferratou Cesare Piasetta. Dalej sme presli ferratu Brigada Tridentina. Predtym sme sa zastavili v Sixtinskych dolomitoch a dali turu k Tre Cime.

Eric

hmmm parada a co ste pobehali v Dolomitoch? Tam treba o deviatej vecer uz popijat birra v kempe. :))) Jaaaj isiel by som hned.....

Adushka

Peter61, samozrejme, tiez mam celovku so sebou na kazdej ture, ale osobne moc schadzanie potme nemusim, kedze horsie vidim. Ja som si len neodpustila male rypnutie do Sonicky, kedze viem, ako to s nimi je :)

Sona

No s vcasnymi odchodmi mame dost problem :) Ale lampicky na celo vacsinou nosime, Peter :). Nocne navraty sme opat okusili teraz v Dolomitoch, lebo sme jednu turu s prevysenim okolo 1000 m a jednu ferratu s prevysenim 600 m dali ako poldenne, t.j. start o pol tretej, navrat o pol osmej alebo tak nejako, o stvrt na 9. A to nie ze by sme dovtedy vyspavali, ale prvu polovicu dna sme sa presuvali na miesto startu :) Ale vracat sa pod hviezdickami ma svoje caro, najma ked sa clovek nemusi obavat, ze prekvapi nejakeho maca.

Peter61

adushka, :-)
a daco o lampasoch na celo si uz pocula?

Adushka

No ste ini experti s tym zliezanim pomaly za tmy. Treba skor vstavat! ;))

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov