Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Temnosmrečinská dolina

Diskusná téma K fotke: Temnosmrečinská dolina

Odfotená zo stúpania do sedla Závory. Ako na dlani máme hraničný hrebeň s Poľskom po ľavej strane, vrchol Čubriny a Kôprovský štít. Plesá sú schované za terénnym prahom, vidieť akurát Vajanského vodopád, ktorého vody sa valia z Temnosmrečinských plies.

Mikello

sakra no teraz mi to hovor :-) ani nevies ako sa mi nechcelo ist naspat domov a okrem toho aky hlad som mal :-)

Rbr69

Miso, ze si nedal vediet, mohol si si vecer s nami poopekat, ak si bol na Podbanskom ;-)

Mikello

ano, tulal som sa v ten den po okoli :-) ale v Podbanskom som bol uz o nieco skor.

Adushka

Nebodaj si bol tiez v tej oblasti? :) No zo zadnej Tichej mam poslednu fotku 18:15 a o 18:50 sme uz boli na razcesti, kde sa rozdeluje Ticha a Koprova.

Mikello

Adushka, a kedy ste sli dole Tichou? Som sa mohol s vami zviezt na rure :-))

Adushka

No ja som praveze bola v soku, ze ludi sme aj stretli, cakala som uplne minimum, a pritom tych ludi bolo aj dost. Pravdaze nie tolko ako sme potom videli z Hladkeho sedla na Orlej prti, ale aj tak :) V podstate prvi ludia boli az na Temnych Smrecinach, asi siesti odtial schadzali, ked sme my stupali, spolocne s nami stupal chlap, ktory prichadzal Hlinskou dolinou, a potom hore pri plesach boli asi dve rodiny s detmi, tolko skreku a revu, ach.. Matus zahlasil, ze to mohol ist rovno do Senca do akvaparku.. nastastie uz boli na odchode. Potom zo tri Polky zliezli mimo chodnik z Chalubinskeho vrat, to som len cumela, k tomu dalsi Poliaci cestou dole a potom hore na Zavorach. Zaroven cestou na Zavory dalsich cca 6 ludi. Takze aj dost :) Perlickou boli traja Poliaci na zaciatku zadnej Tichej, oni mierili este len hore a museli dobre cumiet, co tam my nalahko o dost neskorej hodine robime :)

Marecica2

krasne pocasicko v este krajsom zakuti tatier. Vela turistov ste tam asi nestretli ze ;-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok