Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Rysy

Diskusná téma K fotke: Rysy

Pohľad zo slovensko-poľského vrcholu Rysov (2500 m) do Doliny Rybiego Potoku a na našu výstupovú trasu z Poľska. Takmer o 1000 metrov nižšie v doline vidno v ľadovcom kotli veľké pleso Czarny Staw pod Rysami, cca o 190 metrov nižšie pod ním leží najväčšie pleso vo Vysokých Tatrách nachádzajúce sa na poľskej strane Tatier, Morskie Oko (Morské oko) s rozlohou cca 35 ha. Vpravo dole ľudia pritisnutí k reťaziam na skale na asi najexponovanejšom úseku pod Rysmi pri výstupe z poľskej strany.

Obsidian

Pekna hlbka. Paci sa mi ako sa da putovat vo fotke z dolneho (cca) stredu na pravy stit. Potom po hrane dolu medzi plesa, a nakoniec hore na lavy stit. To vsetko po takych U-ckovych krivkach. Super pocit.

Adushka

Vybornu viditelnost si mal, vydarena fotka :)

Marcin

To bardzo, bardzo daleko nad Niżnimi Rysami to chyba Babia Góra. Ale nie jestem pewien... :/

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Takže sa rekonštruuje aj tento, ako to tu teda funguje.? Otvorený je tým pádom len cez víkendy ako väčšina, ktoré sú opravované?

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok