Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Inovecká osmička

Diskusná téma K článku: Inovecká osmička

Po frekventovanom Kľaku, Strážove a Vrátnej ma to po dlhšom čase zas vylákalo pozrieť do Považského Inovca a vychutnať si pokojnú turistiku. V tomto búrkami obdarenom lete som si naplánoval trasu tak, aby som na nocľah nemusel ostať pod smrečkom a tiež aby som prešiel čo najviac doteraz nenavštívených miest.

Boro

No pekne Mišo, Inovec je naozaj taká kludná pohodovka.

JarinoM

Do P.Inovca chodím rád.Aj teraz v sobotu som bol na okruhu Podhradie-Skaliny-Bezovec-N.Lehota a za ňou som to švihol priamo na sever k Sedlu pod Skalinami/pekné výhľady/-Podhradie.A konečne si ma uistil/aj Choze/ že zelená z Bezovca sa stratila.

Godman

Celkom pekne vyspekulovana trasa, aj opisana.
A potesilo ma to "direttissimo", aj moj pouzivany terminus technicus-:).
Inak takych nepresliapanych, menej vyuzivanych spojok ako ta zlta do Podhradia je asi v PI este zopar, ale je to vdacne pohorie a jedno z mala, ktore nie je ani CHKO, len zopar maloplosnych prirodnych rezervacii.

Bulat

No teda, to sa Povazsky Inovec stane rozhladnovou velmocou... velmi kvitujem !

Choze

michal velmi pekny clanok, zaujimavy okruh. po zltej medzi panskou javorinou a podhradim som mal tu cest ist minuly rok, bolo to vlhke peklo, chvilami nebolo ani pod nohy vidiet, o kliestoch ani nehovoriac, ani dvojnasobna vrstva repelentu nepomohla. zelenu z bezovca do novej lehoty som sa pokusal tiez najst, po 20 minutach som to vzdal a siel do dediny po asfaltke.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma