Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Srnka po zime

Bacaardi

mozno ma zacnete vsetci nenavidiet, ale aj toto je sucast prirody! a ak ma byt hiking iba o imidzovych gycovych krasnych obrazkoch, tak ma ospravedlnte. aspon vidite aka je priroda silna. mozme ju nicit, odhazdovat odpadky, aj tak budeme hnit v zemi. chovajte sa k prirode tak, aby sa vam v zemi dobre lezalo.:-). priroda tu bude dlhsie ako vy.

Pietro

Ak to prezeniem tak iba nekrofil by niekde uverejnil nieco podobne. Nehovoriac o tom, ze tu mame serioznu galeriu. Ale bez urazky...zivot ide dalej...

Nenapadny

Ok budem sa snazit.K otazke: Torzo som nasiel v rohu starej lesnej skolky, kde bol prehnuty zo spodu plot ako keby popod neho niekto podliezal. Clovek to nebol, lebo tym smerom bol len strmy breh smerom dole. Mimochodom cesta pokracovala dalej rovno a ovela pohodlnejsie. Podla toho som usudil ze tadial nieco hladalo unikovu cestu z ohradenej skolky. Ze si tam nenasla posledne miesto odpocinku len tak zo staroby ma utvrdilo aj to ze v okoli miesta cca 20 m som nasiel 5 noh s kopytkami. Takze nebola jedina. Ak by ich niekto strelil tak by ich podla mna uplne nevykostoval (nasiel som aj ostatne sucasti kostry). Takze pokial ich podla mna predtym netrafil blesk alebo len tak neodstrelil, vychadza mi tak tak ze ich nieco zozralo. Samozrejme ze je tu aj moznost ich nestrhlo nic a ze uhynuli od hladu pocas zimy ale vo dvojici mi to pripada troska nerealne, hlavne popri tej diere v plote a polamanych konaroch okolo.

LuboO

Nenapadny, neslo o to, ci to patri alebo nepatri do prirody, islo o esteticky dojem. A ten tvojej fotke uplne chybal, TK bola tiez uplne biedna. Ak chces urobit zaber potravinoveho retazca, najdi si lepsi motiv. A odkial beries istotu, ze to bola strhnuta zver?

Nenapadny

LuboO: Myslim ze PET flasa alebo ludsky exrement nema nic spolocne s touto fotkou. Je to prirodzena sucast krajiny, podla mna taka ista ako ked niekto odfoti kvapky vody, namrazu, kvet, plody, pavuka alebo nieco ine. Je to podla mna len vec pohladu.
Lubo: Pridanim foto som nic nesledoval,nie este niekoho pohorsit. Je pravda ten tien tam nema co robit. Inak porad mi ako by si odfotil ty abz to budilo umelecky dojem? So zapadom slnka alebo s niecim podobnym? P.S. Hanbim sa za ine veci.
Canis Lupus: Ja viem ze to tak chodi nie je to jedina strhnuta zver ktoru som videl. Aj na tom mieste som nasiel 5 noh takze to nebola jedina obet. Chcel som len ukazat ze aj nieco take je sucatou vyletov po lese.
Onro_RK: Ako som pisal hambim sa a lutujem ine veci.
To all: Vsetkym, ktorych som touto fotografiou pohorsil sa ospravedlnujem a pre buducnost mozem slubit, ze do tejto serioznej galerie sa budem snazit pridavat len seriozne fotografie.

Ondro_RK

No vážne, po tej dobrej fotke z Kriváňa sem toto dať??? Na to, že si Nenapadny - touto fotkou si tu dosť nápadný, ale v negatívnom zmysle :-(Možno už aj ľutuješ, že si to sem vôbec pridával...)

Canis Lupus

Nenapadny
Inac Tak to v prirode chodi a netreba sa nad tym pozastavovat .Bezny potravinovy retazec. O Kvalite tejto Foto suhlasim s Lubom .

Lubo

Nenapadny,
tvoja foto je podla mojho nazoru uplne mimo. Co sledujes jej pridanim? Nie je umelecka, dokumentacna, ani nedosahuje zakladnu technicku uroven.
Toto vystavujes pod svojim nickom? Ja by som sa kardinalne hambil!!!!

LuboO

OK, hned, ,ako najdem nejaku PET flasu a vedla nej ludsky exkrement, ktore budu na chodniku, tak to cvaknem a hodim sem, ved je to na chodniku...
Trocha estetickeho citenia by sa mala najst v kazdom cloveku a aj ta trocha by mi zabranila dat takuto nechutnu a este aj nekvalitnu fotku do serioznej galerie.

Nenapadny

preco? nasiel som ju priamo na turistickom chodniku.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok