Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Víkend okolo Jánskej doliny

Diskusná téma K článku: Víkend okolo Jánskej doliny

Jánska dolina určite patrí medzi najkrajšie doliny Nízkych Tatier. Obkolesuje ju vysoká vápencová hradba s množstvom krasových útvarov a uzatvára ju mohutná severná stena Ďumbiera. Tieto pestré prírodné podmienky poskytujú veľa možností pre pešiu turistiku. Túry na Ďumbier, Ohnište, Slemä či Poludnicu som v priebehu minulých rokov postupne absolvoval. Spojiť tieto jednodňovky do víkendového treku? Zaujímavá myšlienka. Ako to nakoniec dopadlo?

Daulagiri

V auguste tohto roku som sa tiež túlal v tejto oblasti a môžem potvrdiť že je to jedna z naj lokalít v NT, hlavne nízka ľudnatosť bola skvelá.
Príjemný článok vyvolávajúci mnoho spomienok, dík zaň.

Stanos4

cauko, ze pri oknach ma byt aj nejaky stôl :) nevies kde tam je?? ze by som sa buduci rok najedol na nom :D

Vladvlad

Mne sa Janska dolina tiez velmi paci. Tury, ktore si opisal som az na par usekov tiez absolvoval a bol som nimi nadseny. Pridal by som este Krakovu holu ako tiez prijemnu lokalitu. Zaujimava je aj tura zo susednej Demanovskej doliny do Janskej doliny.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov