Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Laviny

Diskusná téma Laviny

kedze sa blizi zima, dovolujem si zalozit temu ktora sa tyka urcite vsetkych ktori sa pohybuju vo vyssich prostrediach v zime. mozno sem napise niekto rady, ktore pomozu ostatnym vyhnut sa, ci prezit lavinu.

Lubo

Peto, link sa ti nepodarilo vlozit spravne.

Peter61
Vlada, archívny záber na (budúci) meteostožiarik -))))))
VladaZ

jj, znám. Možná před pár lety před tou inovací mi to vyhovovalo více. Ale koukám teď, že už to dost vyladili. Z počátku to bylo tristní (už rozlišujou 0 od nedostupné informace, aktuálnost údajů,...).

Toto je dobrý zdroj pro plánování túr.

VladaZ

Tak dneska je ta převzatá informace zobrazena správně. Změnilo se něco např. v nastavení tohoto webu? No nevím, asi je třeba číst vše velmi kriticky a ověřovat na více místech. Taky velmi důležité informace o podmínkách v posledních dnech na laviny.sk/…/?id=1 zobrazují mix asi reálných dat (stupeň lav.nebezpečí, výška sněhu) a nesmyslů (vítr, teplota, slunečno). Upozornil jsme je na to mailem.

VladaZ

Zobrazuje se vám správně na hlavní stránce LAVINOVE SPRAVY DNES obsah převzatý z laviny.sk? Já tam teď např. vidím pro NT pro dnes stupeň 3 a přímo na stránkách laviny.sk je 2.

Peter61

Mengusovská d., "Cieľom tohto blogu nie je haniť, urážať ani povyšovať sa nad tým čo sa stalo, ale má slúžiť ako ponaučenie do budúcna pre nás všetkých."
rescueservice.sk/?p=10331

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum