Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Práca Na Horách

Diskusná téma Práca Na Horách

Hladate alebo mate pre niekoho pracu na horach. Tak piste sem. Ja som tiez kedysi hladal pracu na horach ale nic som nenasiel. Tak dufam ze Vam to pomoze.

Lukyno

Ahojte. Tak som sa nakoniec rozhodol ze by som chcel pracovat na horach aj ja. Mam 6 rocnu prax ako barman-casnik v Anglicku,Irsku,Belgicku,Prahe a v Bratislave. Momentalne Pracujem ako hlavny recepcny v Hosteli Vegas v Bratislava. Keby ste o niecom vedeli dajte Prosim Vediet. Zivotopis Poslem na Mail. Moje cislo 0917053939. Dakujem

Vrana

2 Lukyno: na horskych chatach potrebuju skor nosica, kuchara, upratovacku, udrzbara, tesara, murara, ... v jednej osobe. Takze prax ako barman-casnik nebude zrejme potrebna.

Na druhu stranu hotelov, hotelikov a penzionov je v Tatrach dost.

Bacaardi

lukyno, prosim odpis mi na mail ohladom kurzu PP. :-)

Lukyno

Ja som nemyslel len horske chaty ale aj hotel, penzion a aj s ubytovanim.

A to co si vymenoval tie profesie tak to by som tiez zvladol.... :)

Ale dakujem a keby ste nieco vedeli dajte vediet diiiiiiiik :)

Pokinka

Ja by som tiez mala zaujem robit na chate...ale skor cez leto, kedze este studujem. Myslite, ze este je priskoro na to , aby som zacala rozhadzovat siete? A neviete, kde by mohli niekoho potrebovat? najlepsie, kebz potrebovali dvoch...:o)

FunTTomas

Salaš Zbojská vo Veporských vrchoch hľadá:

  • baču s valachmi do salaša na Zbojníckom dvore v sedle Zbojská,

  • správcu-hospodára na Gazdovský dvor v sedle Chlipavica na lazoch Krátke nad Pohronskou Polhorou.

Info na titulke zbojska.sk - novinky.

Mirek777

Hledám pomocnou práci v kuchyni na Slovensku.Je mne 39 let,rád vařím. Potřebuji práci s ubytováním. Kdo poradí ? Děkuji.

Tomáš Tomi

Hladam pracu na horskej chate.pomocne prace udržba.mam rad hory.
0901707339

Martina R

Rada by som si aj so sesternicou nasla brigadu na leto 2013 - hladame pracu ako recepcne, chyzne al. pomocna sila...sme studentky VS, ktore miluju hory a radi by si touto cestou nasli brigadu od jula do augusta/septembra 2013.

kontakt 0904816468

Chatarka

Milé dievčatá ako aj všetci, ktorí máte záujem o prácu na horských chatách, mám pre Vás jedno upozornenie. To, že milujete hory, je síce krásne, ale pri práci na horskej chate úplne zbytočné. V prvom rade musíte milovať prácu v kuchyni, prácu pri upratovaní, pri škrabaní zemiakov a hlavne prácu s ľuďmi. Hory totižto v lete uvidíte len z okna kuchyne :-) To je krutá realita práce na horskej chate, bohužiaľ veľa brigádnikov k nám prichádza s ilúziou, že budú sedávať pred chatou, kochať sa krásnymu výhľadmi, sem tam urobia nejakú túru a sem tam načapujú nejaké to pivko turistovi ....nič také bohužiaľ v lete nehrozí. Práca, práca a opäť len práca, od rána do večera, stres, netrpezliví a smädní turisti pred barom. Toľko k téme :-) Inak aj u nás sú voľné miesta naleto.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma