Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Medvedica

Rujir

tono, ja ti nevim... Podla mna na takyto web chodia naozaj len turisti a horopozitivni ludia. Hovada, co chodia robit do hor bordel, taketo weby urcite nudia, takze na ne podla mna nechodia.
Skor by som povedal, ze tieto utulne proste miestny poznaju, lebo ich maju vo svojom okoli a urcite sa o nich nedozvedeli z webu.
Osobne som rad, ze sa utulne prezentuju aspon tu, lebo inak by som nevedel ani o polovici z nich.
Inak na bordel opisovanymi Borom, staci jedna prasacka partia a jedna vikendova "akcia". Zial, ludia su hovada...

Lubo

Suhlasim s Rujirom. Cez Velkonocne sviatky som bol na hrebenovke oravskokysuckych beskyd a spali sme okrem ineho aj v utulni v sedle Prislop. Nebol tam sice vylozeny hnoj, ale dole sme niesli plnu igelitku cudzieho sajrajtu, v zaujme lepsieho zazitku tych, co prisli po nas...

Maxo12

dnes som vyšiel Hôrčianskou dolinou na bicykli až k opustenej horárni na Maliništiach(veľká krytá veranda),dalej pešo cez čerstvé rúbaniská až k búde "Medvedica".Vonkajší vzhlad má nezmenený,a interiér bol vzorne uprataný.Dokonca aj drevo bolo nachystané.Od búdy sú pekné výhlady.Je vidno Tematín aj Topolčiansky hrad.Ale čo bolo úplne super? To neskutočné ticho,ktoré tam za úplného bezvetria panovalo...

Nick.n17

Isli sme okolo. Otvorili dvere,, vyvalil sa trosku smrad a bol tam neporiadok, vid obrazok.. Chcelo by to asi trosku upratat.

Lukáš Lenon

Něměl by někdo nějaké čerstvé informace jak dnes útulna vypadá? Děkuju!

Maxo12

jedna z priční tam už nie je, dovnútra fučí a celkovo ozaj len v úplnej núdzi.

Miroslav Svitek

Neviem ako si maxo predstavuje útulňu. My sme v nedeľu boli pozrieť Medvedicu a veď je v poriadku, aj piecka funguje. Že sú medzi latami fúgy? Stále lepšie ako zmoknúť vonku. Neviem, čo by napísal o Krivej búde, kde nám mesiac pálil cez strechu do tváre.Tu na streche chýba len jedna škridla.

Kajko

Cez víkend som prechádzal okolo "Medvedice", tak som si ju trochu poprezeral.JE pravda, že jedna prična chýba, ale je tam namiesto nej doska, na ktorej sa menší človek vyspí. Inak bola čistá - jednoducho útulná útuľňa. Len na povale by som sa zo svojím metrákom bál vyspať, tam by som vyhnal mladších a ľahších.

MisoB

Predvčerom som prechádzal okolo. Búda stojí, vonkajšia lepenka na niektorých mistach chýba, takže cez špáry bude prefukovať. Pridal som štvoricu fotiek aktuálneho stavu.

Matasek

naposledy ked sme na medvedici boli chybala tam jedna pricna,komin bolo treba upravit ale nasli sme tam med a pevny lieh.

Myshell

Info zo 4.6.2016 - vyzerá presne tak isto, ako na fotkách z roku 2013. Jedna pričňa stále stojí, žiadne smeti ani zápach, čisto vnútri aj vonku, len by to chcelo povysávať a utrieť prach :)

TomXX

Vo štvrtok sme išli okolo, Medvedica stojí, ale dovnútra sme nenakukli lebo sa čerti ženili. Prikladám aspoň foto z októbra 2016.

Samuel Backady

aktualne naozaj iba ako utulna v pripade nudze, jedine miesto ako tak vhodne na spanie je pricna upravena na "kvazi gauc" cize pre jedneho cloveka ale ak pride parik co sa ma velmi rad tak mozu aj 2 ... ak planujete turu a chystate sa prespat na tejto utulni tak radim prist uz niekedy poobede a najprv poupratovat lebo je v dezolatnom stave ... krajsie by bolo zobrat stan a stanovat na lucke pred utulnou s krasnym vyhladom do doliny

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov