Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Kapor Fatranský

Diskusná téma K článku: Kapor Fatranský

Je 22. decembra a ja sa chystám na posledný nákup pred Vianocami. Chatu už síce máme nabitú potravinami na celú zimu, avšak ešte je treba priviezť údeniny a mäso, ovocie a zeleninu a poslednú dávku posteľného prádla. No a samozrejme mám aj zoznam vecí od manželky, ktoré musím nakúpiť, ďalej nejaké darčeky a ešte niečo na náš vianočný stôl. Prvý turnus hostí nastupuje až 26. decembra a tak na Vianoce budeme na chate takmer sami.

Boro

Viki, kapor nie je pes, kapre sa jedia. je to síce irónia, ale na sviatky pokoja a mieru pozabíjame najviac živých tvorov.

Viki2222

Nádherne, trefne a vtipne napísané naozaj som sa skvelo pobavila a ja by som toho kapra asi už nezjedla :D

Substance242

"Akože sa ti ja len odvďačím? Prisahám, že ťa budem konzumovať s láskou" - to je teda vďaka, do prčic. :-D

Ran

Borek, akurát pred pár dňami som opätovne vytiahol jednu z tvojich knižiek a sem-tam si pošmáknem na nejakom tom príbehu:)

Boro

Jój, veď to už je 10 rokov, keď to vyšlo po prvý krát. To už som poriadna archivália.

Lubo

Boro,
clanky tohto typu budem kludne uverejnovat aj kazdy piatok ako usmevny chatarsky serial. Takze kludne sa do takejto tvorby mozes pustit.
P.S. priznam sa, ze som tvoj text publikoval s jemnou obavou, ako nan citatelia zareaguju. Dopadlo to vsak turbo super :-)

Boro

Tak teda priatelia,ďakujem vám,že sa vám to páčilo. V uvedenej dobe som pracoval jednu sezónu na Chate pod Suchým ako kuchár a potom asi tri roky na Chate na Kľ.Magure ako chatár.Vypočul som desiatky neuveriteľných historiek a príbehov,ktoré sa v tej dobe a v danom prostredí odohrali a ktoré spolu s trochou "chatárskej latiny" navždy utkveli v mojej pamäti.No a tak som si povedal,že by neškodilo niečo uverejniť a dal som sa do písania.A ak bude záujem občas spestriť naše stránky,tak vždy niečo nahrajem Lubovi a ostatné už bude na ňom.

Adushka

Pocas citania clanku mi to v hlave srotovalo, ze predsa tento rok nebolo tolko snehu na Magure a az potom som si vsimla datum vydania a aj datum, kedy sa to vlastne stalo :) pekny pribeh :) inak ako domorodec som na Magure velakrat do roka a posledne tri roky sme so znamymi zalozili tradiciu a vzdy medzi Vianocami a Silvestrom si chodime uzivat pohody hore aspon na dva-tri dni, je to parada :))

Berto 112

Aj ja sa ti chcem Boro poďakovať za krásny článok a chcem poďakovať aj všetkym autorom, prispievateľom a čitateľom za krásnu atmosféru na hikingu po cely rok. Prajem vám príjemné prežitie vianočných sviatkov a veľa krásnych zážitkov na horách v novom roku. Slavo

PeterS

Boro, keby sa o tvojom úspechu s oživením kapra dozvedeli americkí kryonici, mohol si spraviť závratnú kariéru:) Súhlas so Soňou, Borove články vždy obsahujú aj nejakú literárnu pridanú hodnotu.

Sona

Boro, mohol by si pisat beletriu, ma to spad a vtip :-)

Funttomas

Boro,
fakt dosť dobrý článok. Parádne som sa pobavil. :-D
Tvoja predvianočná príhoda by stála za sfilmovanie. Takéto príbehy môže vymyslieť naozaj len život.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma