Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Walliské Alpy - výstup na Matterhorn

J+M

Niekto s autom kto by chcel ist na Matterhorn a potom na Blanc ? od dna 19 augusta hociktory den.. sme dvaja.

Vrana

2 Peter: Preco? Lebo uz pred sto rokmi Svajciari tusili, ze v 21 storoci budu brat utokom Matterhorn hordy "horolezcov" z SK, CZ, PL, HU, RO, ... a preto im tam tu chatku postavili

Marcel.c

to mfr01: Az ta budu nabuduce kriesit z vyskovej choroby a znasat do udolia zachranari, po vystaveni uctu za tu zabavku urcite upadnes do mdlob znova (ak nie si poisteny)

Mfr01

ja sa len pochvalim ako sme sli my dvaja. V piatok poobede este vo vinici vo výške 450m.n.m vecer uz v dedinke Tasch asi 1600 mnm spanie v aute v sobotu ráno o deviatej na schwartzsee o dvanastej na hornlihute 3200 m.n.m. a noclah v solvayke v 4000 m.n.m a rano o 10:00 vrchol 4474 m.n.m. a poobede zostup zo 4474 mn.m do 1700 v zermatte a o druhej rano zas v 450 - tolko nasa aklimatizácia - bolo nam trosku čudne ale zvladli sme to. A chystame sa znovu :-)

Richard Tesar

OK, takže najskôr by som sa Vám ako aj tvorcom webu chcel ospravedlniť za nepresnosti, ktoré sa vyskytli v článku. Veď to poznáte veľa roboty, školy a tak sa potom články píšu po nociach..Čo sa týka skuseností a štýle výstupu, tak to je podľa mňa každého osobná vec, pokiaľ neohrozuje seba a iných...Samozrejme je veľmi veľa pekných kopcov aj v alpách v Rakúsku aj v Tatrách, len škoda, že v tých Tatrach nie sú tak prístupné.

Bacaardi

no prave preto, ze nemam odlezene kolko by som chcel.. ale pracujem na tom:-).

lebo som zodpovedak... a nerobim vsetko HRRRRR len aby sa spravilo... aj tak sa vie vela dodrbat...

Vrana

To by som si nedovolil ;-)

Ono je to o viere vo vlastne schopnosti. Nemyslim tym nejake hecovanie sa pri pive, ze na to mame, to je chodak a podobne ... Len nevidim dovod preco, ked mas nieco odchodene (odlezene) v TA3, by mal byt problem ist podobnu dlzku a obtiaznost v Alpach.

Bacaardi

netreba ma tahat za rucicky... ale som zodpovedak a pokial nieco nepoznam tak som opatrny... samozxrejme ze je sprievodca alpami, s fotkami atd, ale vzdy je lepsi aj osobny pohlad niekoho, kto to tam pozna.

nesranduj so mnou!:-)

Vrana

2 andomakac: Mna tie naj akosi nepritahuju. Tym naj dokazes mozno ohurit par ludi v komunite, ale inak je to kopec ako kazdy iny. Ak si mam vybrat radsej pojdem na kopec trosku nizsi, kde nestretnem nikoho, krasnou a narocnou trasou ako na ten naj kde sa stveraju stovky ludi za den.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum