Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Z Detvy do Detvy II. (Veporské vrchy)

Godman

Pre svatopluk stepanek: Je to otazne, ci je horsie z Bykova alebo nan.
Tiez sme nezacali vtedy stupat po znacke, lebo sme ju nemohli v jednom useku najst, ale ak si spatne spominam, tak pri vystupani od Chocholnej, sme krizovali jednu roztrusenu osadu a bol tam taky kostolik. Zo spevnenej cesty popri nom sme vzapati odbocili vlavo hore lukou k lesu a uvozom sme sa postupne, ale bez motania dostali uz potom na cervenu.
Ale tie dolinky predtym, to bola ina "mlska"... :)

Peter (thailon) Misovic

No parada, som rad, ze ludia vdaka vam objavuju aj stredne pasaze nasej krajiny :) To je kraj, kde nie je problem stretnut Vilu. A este nie su plache, lebo nemaju s ludmi moc skusenosti, takze ked pomozete tajomnej babicke s drevom v strede lesa, mozete zazit cokolvek :)

MiroBiker

8.6.2017 som sa rozhodol, ze na bajku si prejdem cervenu TZT z Latok-Mlák cez Bykovo az na Tanovo. Od Cerchli dokonala divocina. Vsetky lesne cesty su uz pozarastane.Po asfalte cez planinu mi to trva na Tanovo asi 45 minut. Po cervenej TZT to bolo enduro s bajkom na 3 hodiny. Dva brody cez potoky Chocholna a Smolno. Mizerne znacenie. Zabludil som x-krat a to som mal appku LocusMap, GPS a podkladovu mapu lesnych ciest. Ti umelci, ktori robil toto znacenie nam asi chceli ukazat tie carovne kaskady na sutoku potocikov v Chocholnej, ale moholi si zobrat aspon viac farby na znacenie ;)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma