Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Zajac poľný

Diskusná téma K fotke: Zajac poľný

Nielen stretnutie s jeleňom, srnou, muflónom alebo danielom je príjemné. Stačí aj obyčajný zajac, ktorý je tiež fotogenický. Pekne si vykračoval po poľnej ceste a nevšimol si ma :)

Vladvlad

Ďakujem za pochvalu, ale práveže na ne nečakám, ak by som na zver čakal, tak by to už nebola turistika a tým pádom to sem nepatrí :)
Napríklad dnes ráno som bol sledovať raňajkovanie našich devínskych sŕn, fotky celkom pekné, ale nebola to turistika, bolo to cielené, takže fotku sem nedám.
Ten kto "nemá šťastie" na akúkoľvek zver počas turistiky, tak ja používam ibá tichý pohyb v lese, žiadne hulákanie, škriekanie, počúvanie hudby z mobilu a podobné situácie, s ktorými sa bohužiaľ v lese často človek stretne.

Nina_z

Skvelé fotky zvery, vladvlad! Zjavne máš na to cit a vieš si na dobrý záber pekne trpezlivo počkať, len tak ďalej :-)

Daulagiri

Mňa zvieratá nemajú radi, vždy ich vidím len utekať, odfotenie u mňa nehrozí.
Toto je super záber.

Blahola

Ako chceš odfotiť mamľasa, keď už robí stofku za pár sekúnd?

Vladvlad

Namiesto tých zaujímavých pomenovaní by som radšej túto "háveď" a "mamľasa" odfotil ako hanil :)

MatusM

hahaha, mamľas :o) Na infart sú aj prepelice a podobná háveď. Čupí to, čaká to, pritajené a keď na ňu už-už stúpam v nebeskom tichu FFFRRRRRRRRRRRNGGG! Amen tma.

Blahola

v minulosti mi pár krát takýto mamľas vyštartoval takmer spod nôh. Je to na infarkt.

Vladvlad

Fotiek zajacov mám viac, ale takto blízko len zopár.
Stačilo ísť potichu a mať správny smer vetra.
Ale pri mojom bližšom priblížení si dal stovku za pár sekúnd :)

Vorec

Heh na voľno som ho takto zblízka ešte nevidel, vždy som videl už iba ako práši cez pole preč :-) Asi vieš ako na to :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky