Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma outdoor nohavice

Diskusná téma outdoor nohavice

chcem sa opýtať, ktoré outdoor nohavice by ste mi odporučili, respektive nemám prehlad a chcem si ho urobiť. nechcem však reklamné kecy, ale som skôr zvedavý na skúsenosti ludí ktorí sa turistike venujú. nemám síce veľa penazí kupovať drahé značkové a potom sa v nich obávať ísť do drsnej prírody, no ak dlho vydržia a sú odolné, kúpil by som i drahšie. no lacnejšími určite nepohrdnem, avšak mám dojem že outdoor veci sú všetky dosť drahé. chcem ich využiť na také menšie jednodňové výlety do prírody, na fotenie, čo znamená aj nejake to lezenie po kopcoch, skalach, nie len prechadzky po vychodenych chodničkoch. čiže v podstate mi ide o to aby boli odolné voči natrhnutiu, najma aby sa mi netrhali medzi nohami, čo je u všetkych nohaviciach problém. tak isto by mali byť volné, to jesť aby sa v nich dobre pohybovalo, nie že ked urobím väčší krok na skalu, budú ma škrtiť a obmedozovať.

TAKžE VAšE SKúSENOSTI ? ktoré teda (a podotykam, nie som z tých majetnejších :)

MiloMindenbinder

Jaj chlapi, ďakujem pekne za reakcie, ,naozaj, toľko som vás nečakal, že odpíšete. Super, už som si aj objednal. Viete, hory nie sú le o prvotriednej výbave a podobne, pre mňa to je nostalgia za našou mladosťou a túra je ako očistný rituál, ktorý má všetky svoje potrebné náležitosti. Tými okrem dobrého počasia :-D, sú aj golfky, klasické kožené vibrami, barchetová košela, slanina, cibuľa, ploskaňa atď... A áno, bavlna v čokoláde je skvelá, povtvrdil mi to aj Yosarian a bol by aj Major Majo Major, keby mu bol otec dal meno Caleb :-D. Čavte!

Rast

a nemali by sme do hor chodit takto? je to lacnejsie a efektnejsie :-D

Jaro.q

skús googla napr:http://www.polovnictvo-garaj.sk/Golfky/s-56/s

Peter61

@Milo 7:32
klasicke golfky su uz mimo. Pod kolenami obmedzovali krvny obeh.
3/4 gate sa robia, kupis od Lidlu az po top/trendy/premiove znacky, co sice stoja 20x viac ako ten ony na zaciatku, ale su zasa 1,73 x lepsie.

Peter61

07:32 MiloMindenbinder:

Preca Ty za egyptsku bavlnu v cokolade dostanes vsetko !!!

MiloMindenbinder

Nazdar! Chcel by som sa spýtať, dajú sa ešte niekde zohnať klasické trištvrťové gate nosené do hôr za socíku? Ak niekto chodil do hôr ešte za starých čias, asi mu to nemusím vysvetlovať. Koncom minulého roka som ich definitívne pochoval, tak potrebujem zohnať niečo nové. Dajte vedieť, veľmi by ste mi pomohli! Diky

Luco

ahojte! nemáte niekto skúsenosti s nohavicami značky Milo model Dillo? ďakujem

Bossinko

Sewa,no ja mam sice nie dlho nohavice Direct Alpine Badile 2.0 mozno to vyznie cudne,ale zatial som s nimi nad mieru spokojny,ale chcem ich predat alebo vymenit za ciernu verziu,podla toho co si pisal by pre teba boli vhodne,su vystuzene Cordurou a je to elasticky material takze neobmedzuje v pohybe,alebo vyskusaj tiez od tejto znacky Patroly,tie sice ich nemam,ale ludia o nich pisu,ze su dost odolne,chcel som kupit najprv tie,ale podla mna su malo elasticke...Keby si mal zaujem o tie Badile tak napis mail..

Murmar

» soundtrackofil, uvedeny model som skusal, konfekcne sedi ak mas postavu stihlu ako Bear Grylls;-) su dokonale prepracovane, no nie velmi odolne voci oderu, alebo roztrhnutiu, ani exponovane casti nie su spevnene, su iba inej farby. Odporucam iba do terenu, kde sa nepredieras krovinami atd.

Zamko

Nazdarek. Ja mam velmi dobre skusenosti s Treksport Zipper pant. Mam ich druhy rok a su fajn, nevidim ziadne opotrebovanie a cenovo su tiez v poho. Takze odporucam.

Soundtrackofil

tak díky. pokračujte prosím, možno sa to zíde aj dalším ktorí sem zavítajú, alebo si vás vygooglia.

apropo, čo hovoríte na toto :)
craghoppers.com/…/Product13552-1_89052_11051

respektive ktorá značka outdoor (bez ohladu na cenu) je najchválenejšia ?

Juraj1607

ja ti ties odporucujem nohavice od mila... model to je asi jedno aky ale v podstate su vsetky fajn a splnaju vsetko co si pisal... mozno ta cena nieje nizka ani vysoka ale je priemerna.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma