Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: USA - Kalifornia - NP Yosemite

OndrejP

sorry za spam, ale este k tomu ten mekdonald a preexonovane fotky... no mali ste uz aj kepsie clanky :-)

peace!

OndrejP

hmm, zaujimavy clanok, robila v kempe, isla do yosemitov (hura), videla half dome a el capitan. a sla stopom domov. a k tomu stylistika na urovni slohu na zakladnej skole.

Lubo, bacha na uroven clankov, lebo to sem zacne pisat aj ja a to fakt nechcete :-)))

Eric

jo jo jo... to odhodlanie. vystupit za cenu zjezenych vlasov a iskriaceho zeleza :) Nieco ako ta slavna lezkyna - Johanka z Arca, nie? :)))

Lubo

Myslim si, ze cestovanie, ako popisala Lenka, zazilo vela ludi, ktori boli ako studenti na Work&Travel v USA, ked sa to este oplatilo.
Rubrika SVET ma aj cestovatelsky rozmer, nie len cisto turisticko-outdoorovy, a preto povazujem tento clanok za uplne vhodny. Vyborne hovori o cestovatelskom odhodlani...

Sona

Ano, zvazovali sme tuto stranku clanku, ale napokon sme sa priklonili k podobnemu nazoru, ako ma Irktus, prave pre to extremne male mnozstvo prstriedkov, ktore na tento trip autorka a jej kamarat mali a napriek tomu ho zrealizovali.

Irktus

Praveže rozpočet v tomto prípade považujem za malé plus, kedže poslúži ako menší stimul pre ľudí, ktorí kvôli práve nízkemu rozpočtu radšej sedia doma. A tento článok je dôkazom,že aj za málo peňazí, je možno zažiť veľa zážitkov.Len sa treba odhodlať.

Andrej Terem

Yosemite Valley a celý NP Yosemite je skutočne prekrásny - môžem potvrdiť aj z osobnej skúsenosti. Na zamyslenie pre Lenku a aj redakciu - články by mali byť najmä o turistike. Podstatná časť tohto článku však bola zameraná na to, koľko málo ste mali rozpočet, kde sa čo podarilo ušetriť resp. ani vôbec (na hrane zákona) neplatiť. Ekonomická stránka každého treku je tiež aj pre mňa vždy dôležitá, ale tu podľa mňa zvíťazila nad samotnou témou Yosemite. Andrej

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma