Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Západnou časťou Západných Tatier

Tono

Mikello, ano bolo 14. X. 06 a aj v s. Preduvratie som bol okolo 15.00. Skoda ze sme o sebe navzajom nevedeli. Dali by sme si celkom koser Hruskovicu! Tak nabuduce...
Ostatnym odpisem neskor, z nocnej. Velmi ma potesili vase komentare. Vsetkym dakujem.

Funttomas

Ahoj Tono,
tvoj super článok ma fakt potešil. Niekoľkokrát do roka navštevujem oblasť Jaloveckej doliny medzi Sivých vrchom a Baníkovom s častým pobytom na Chate pod Náružím. Každému odporúčam. Je pravdou, že ak zamierite do menej navštevovaných miest hôr, tým viac si vychutnáte krásu okolitej prírody.

Denisa

aj východná časť západnych tatier , ktorá hraničí s vysokými tatrami ako Kamenista, Kôprovska a Ticha dolina, Tomanovske sedlo a sedlo Závory s nádhernými výhľadmi na červené vrchy a obrovskymi cucoriedkami,plus najkrašie plesá v Tatrách - temné smrečiny su naozaj krásne , zdá sa mi ze aj menej navštevované ale o to krajšie

Sona

krasne fotky, Tono, a ta tura musela byt super :-) my sme v lete s Lubom obehali tu cast Chata pod Naruzim, Babky, Sivy vrch a cast Radovych skal. Bolo to super, az na cyklicky sa vracajuce burky pocas kazdej tury:-)

Pietro

Tono, vychytil si dobry cas, ale myslim ze posledne roky je jesen, co sa tyka stalosti pocasia spolahliva. Zapadne Tatry si urcite nenecham ujst pocas kratkeho letneho pobytu doma ani tento rok.
Paradoxne vsetko mam prechodene aj viackrat az na Ziarsku a Jalovecku dolinu a prave na oblast Babky. Tam by som tento rok chcel zavitat...tesim sa znova na CaCO3 a CaMg(CO3)2 na Sivom vrchu a blizkom okoli :-)

Mikello

Ahoj Tóno, my sme sa museli niekde stretnúť. Podľa tých roháčoffiek, čo máš v galérii mi to približne vychádza na Sedlo Predúvratie - okolo 15:00 (14.10.2006)??? Išiel som s kamarátom opačným smerom...

Mirino

Jáááj, Západné Tatry moje najoblúbenejšie. Však ich mám za domom... Podarilo sa ti vychytiť tuzexové počasie. Veľmi pekná dokumentácia.

Tono

Msml, ak mam byt uprimny, v Z. Tatrach je kazda tura super. Kazda trasa je svojsky specificka, krasna. Tak prajem vela zdaru.

Msml

Super inšpirujúci článok. V lete som bol v Roháčoch a plánujem tam ísť aj tento rok, tak budem reálne uvažovať nad touto túrou.

Pajong

Velmi krásna príroda...odporúčam všetkým. Sám som tam bol viackrát a dokonca som sa v zime dostal na sivý vrch.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov