Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Salaš pod Borišovom

Diskusná téma K článku: Salaš pod Borišovom

Ďalšia z kolíb v srdci Veľkej Fatry priamo pod vrcholom Borišova, ktorá sa dá využiť na nocľah či len ako úkryt pred zlým počasím. Je jednou z alternatív, ak je Chata pod Borišovom plne obsadená. Hoci v sezóne salaš za poplatok prenajíma akýsi chlapík, v ostatných mesiacoch je voľne prístupné podkrovie.

Medikopko

Žiaľ so salašmi pod Borišovom mám zlú skúsenosť. Salaše vo vlastníctve PD vzužívajú miestny na opíjanie sa počas víkendov. Takže sa tvárili, že to majú ofciálne prenajaté a nás z povale naschvál vyúdili, hoci sme tam už boli zložení a prišli sme skôr než oni. Našťastie sa dalo ešte na chate na zemi ale ten spev či skôr rev čo sa niesol až na Ploskú tak to neviem či je cesta do budúcna Národného parku. Na salaši dole pod chatou smerom k Ploskej to bolo to isté....spolubívajúci z chaty potvrdili podobné skúsenosti.

Bubak_bumbac

Prespali sme 27.7.2018. Dole zamknuté ani noha. Hore sucho pršalo ale strecha OK. Je to plné epied narozdiel od obrázku kde je ich pár. Aj 10 ludi sa zmesti. Čo sa smetia týka tak iba nejaká zabudnutá flaša tam bola.

Myš

začiatkom júna 2017 bol stav rovnaký ako píše Jarda, t.j. spodok zamknutý, podkrovie otvorené, plne využiteľné

Jarda T.

V květnu 2014: dole zamčeno; podkroví otevřeno, sucho a čisto. \"Správce\" nepřítomen;-)

Lenon

Neměl by někdo aktuální info o použitelnosti salašše?

Minor

ziadne jalovice, len Vincov pes Maco. ked som tam bol koncom septembra, chata pod Borisovom bola uplne plna, v salasi pod Ploskou bola hrba ozratych svin (lebo inak to nazvat neviem) ale Vinco (inak, tiez mierne podgurazeny) nas prijal bez problemov. vdaka, Vinco

Vrsan

A v lete sa tam nedrzia jalovice? To tam gazduje ten Vincko sam?

Vrsan

A v lete sa tam nedrzia jalovice? To tam gazduje ten Vincko sam?

Bean

no joooo, stare dobre casy, ked Vinca este nebolo. Boli sme tam velakrat.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma