Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Dolomity v oblasti Selva di Cadore

Diskusná téma K článku: Dolomity v oblasti Selva di Cadore

Týždenný výlet do talianskych Dolomitov v okolí Selva di Cadore, v blízkosti Cortina d´Ampezzo koncom augusta bol síce trochu mrazivý, ale tie zážitky a výhľady stoja za to, aj keby som primrzol k zemi. Obrovské výškové rozdiely medzi dolinami a vrcholmi kopcov, nezameniteľné tvary vymodelované rukou času a prírody robí z tohto výletu spomienku na celý život.

Private

Ahojte,
Boli niekto v poslednej dobe na Civetta? Chcem sa spytat, ci je skusenemu ferratistovi v pohode vydat sa na vrchol bez ferratoveho vystroja po "Via Normale - Normalweg" okolo chaty Rifugio M. V. Torrani? Podla Bergsteigen.com by Normalweg mal byt takmer cely zaisteny max A/B. Kedysi davno sme sli na Civettu cez Alleghesi a dolu prave touto normalkou. Ale to je tak strasne davno, ze si nepamatam, ci sme na zostupe istiaci set pouzivali alebo nie.

Eric

Pekne foto, musim pochvalit. My tam ideme v tomto roku v polovici jula, uvidime ake stastie budeme mat na pocko. Co sa tyka cien, kempingy velmi kolisu, niekde sa da najst noclah za 3 EUR a niekde za 8. A sluzby rovnake. S dazdom vecer si asi nepomozeme, len keby ta kosa nebola :)))

Loki

:)
s tou Cortinou mas pravdu, my sme tam bludili aj na bikoch , a to bolo dost na nervy, nie je to prave na rovinke....
dolomity su skvele, aj ked je tam relativne draho...osobne neodporucam zaciatok augusta, je tam neuveriteln vela ludi a drahe ubytovanie...inac stan je takmer nutnost, kazdy vecer prsi...a rano zasa krasne...

par fotiek mam na wanderings.sk/dolomity.html

Eric

Dakujem. Jedna vec, chcem sa ospravedlniť, pri siedmej fotke s nazvom (Mt Cristallo (Cliffhanger :))) je zle uvedeny nazov, jedna sa o Tofana di Rozes, Mt. Cristallo je vidieť za nou v pozadi :))) Sorry a dakujem. P.S.: Naozaj sa tam natacal :)))

Boro

Veľmi pekné Erik,len tíško závidím.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov