Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: K Tre Cime di Lavaredo

Diskusná téma K článku: K Tre Cime di Lavaredo

Druhý deň svadobnej cesty a my sme tesne za rakúsko - talianskymi hranicami. Vonku je krásne a ja sa snažím nájsť v rakúskom cestnom atlase niečo vhodné na kratšiu túru. Talianske mapy plánujeme kúpiť až v Taliansku. Strana atlasu končí nápisom Drei Zinnen. Len čo mi docvakne, že sú to tie svetoznáme Tre Cime di Lavaredo, čo som vždy chcela vidieť, je rozhodnuté.

Gastarbeiter

Jéjda, fotečky z okolia... Žijem už od 2002 v Silliane (Innervillgraten) a z Innichenu mám kolegu. Oblasť Lavaredo je srdcovka, mnohé moje voľné chvíľky vedú k tým kopcom. Gratulujem k výstupu a peknému počasiu.

Pitr

Áno na videu je zachytená približne druhá polovica cesty Boncaosssa.
Najviac ma prekvapili tie "certifikované" tlmiče pádov, ktoré zrjeme CK požičiava.

Noro.hory

Chystáme sa spolu s polovičkou na trek okolo Tre Cime s Adren tourom. Neviete či ferrata v zájazde (Sent.Bonacossa) je totožná s tou, čo je uuvedená na videu pri zájazde? Radi by sme začali s ferratami ale niečim ľahším, ako je na videu. Tiež by nás potešil odkaz na stránku s mapou Dolomitov, niečo ako na hikingu. Google mi akosi nechce nič podobné vyhodiť, alebo žeby neexistovala turistická mapa Dolomitov na internete????

Daulagiri

Hm pekné, tiež patrím k tým, ktorí by sa sem chceli ísť pozrieť.

Meky

Soni pekný článok a krásne fotky.Tre Cime som videl(išli sme okruh okolo nich) a je to jedno z najkrajších miest,ktoré som navštívil.Tie hory sú úplne iné ako u nás.Ale aj tak-doma je doma :-D

Eva.

Waw, krasne fotecky. Ticho zavidim, hadam sa mi raz podari dostat sa tam...:o)

Eric

Parada, len pre doplnenie, na takyto poobedny vystup je mozno vhodnejsia kratsia trasa, v smere od jazera Misurina sa da prist autom az k rampe kde sa vybera 20 € za auto, ktore chce prejst cez platenu cestu ku chate. Ale tu sa da zadara zaparkovat a lahkym turistickym chodnikom prist az ku chate pod zubami. Pripadne od Misuriny jazdi kazdu hodinu hore autobus, ktory stoji 2,5 €. Dobry clanok, pekne fotky.
Normalka na Grandu bola naplanovana, avsak clovek mieni, pocasie meni. Ale toto je miesto, kde sa clovek vracia (nikto nebol v Dolomitoch iba raz :)))

Vrana

Krasny kut Alp, odporucam navstivit. S detmi sa tam v lete urcite vyberieme.

Skriatok

Odporucam normalku na Cima Grande:). Su tam len 3-4 10-20m-ové useky III.kového lezenie. Ostatne I-II, alebo chodecky terén.

Sona

Dakujem. Bolo to fakt momnumentalne. Urcite by sme sa sem este chceli vratit na dve ferraty.

Peter61

Tit. foto: zľava Cima Piccolissima, Cima Grande, Cima Ovest.

Wolflike

velmi pekny vylet aj fotky. alpy vobec nepoznam iba z fotiek, ale ze su tam az taketo exoticke kopce som nevedel. nuz, mozno sa mi tam podari raz zavitat

Blackline

toto je môj sen dúfam toto leto, btw krásne fotky

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum