Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Via dell' Amicizia na Cima S. A. T.

Jethro

Článok od Soni som si prečítal a veľmi sa mi páčil. Myslím, že soňa sa chcela podeliť so svojimi zážitkami a pocitmi. Vôbec nie je dôležité ako odklonené boli rebríky. Ak to ale niekto chce vedieť, tak najlepším zistením je sa ísť tam pozrieť. Horám zdar.

Peter61

...matroš na sedačke je väčšinou spoľahlivou olovnicou, takže kuknite sa ešte raz na foťky a udajte sklony :-)

Sona

Trochu sa odklanal v poradi druhy, potom ten dlhokansky v hornej casti a dalej ten, co je na fotkach dvakrat. Pokial Ty mas iny nazor, okej, ja som mala takyto pocit. Tie najexponovanejsie casti na fotkach nie su, lebo ked sa musim plne sustredit na takyto usek, nebudem pri tom este fotit.

Spyros

ved aj na tych fotkach vidno, ze su rebriky polozene na skale a neodklanaju sa :-D

Sona

Este mame v zalohe jednu svadobnu ferratu zo Selly, Cesare Piazettu, tu ma rozpisanu Lubo.

Sona

Netvrdim predsa, ze je nejako extremne tazka, ale tri rebriky sa celkom odklanali od steny a ist sem nezaisteny povazujem za riadny hazard.

Merhorn

To vizera super. Jooj hne mi pridu nase rozsutce a rohace jednoduchsie :)

Spyros

Podla mna je ta ferrata lahka, na rebrikoch trochu exponovana. Ked som tam bol, tak tam Taliani chodili aj be istenia. Rebriky nie su previsnute. Z vrchola ferraty je pekny pohlad na mesto Riva s jazerom.

Sona

Mne sa to pacilo a tych vzdusnejsich rebrikov bolo pre mna viac ako dva :) Ale je fakt, ze kym sme prisli k ferrate, bolo treba dat celkom hutny vyslap, o zostupe dole nehovoriac...

Lubo

Ta ferrata fakt nebola nic extra tazkeho,
zodva rebriky boli take vzdusnejsie, inak to bola agroturistika. Inac mne osobne sa tato ferrata a vseobecne ferraty v okoli Lago di Garda az tak nepacili ako vysokohorske v Dolomitoch (napr. v Sella gruppe). Lago je super na bike.

Adushka

Fuj, ze narocnost 3, pre mna s mojim strachom z vysok by to bola narocnost 10 :) viem, kam nemusim, alebo ak aj ano, tak len turistickym chodnikom :) inak pekne :)

Nonormal

Paráda =) Tá svadobná cesta musela stáť za to =)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma