Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Značka Montane

Diskusná téma Značka Montane

Zdravím všetkých turistov!Chcel by som sa spýtať či máte niekto skúsenosti s touto značkou,lebo majú celkom zaujímavé ceny hlavne na bundách SuperFly a Venture Jacket,o ktorej tu bol aj test,...neviete ako sú na tom s kvalitou,lebo je to na Slovensku pomerne neznáma značka?

Eta

Ahojte, moje hladanie "skusenosti - znacka Montane" mi vygooglilo tuto temu na hiking-u. Od posledneho prispevku tu uz uplynulo dost casu - co ale znamena, ze skusenosti turistov so znackou Montane praveze mohli pribudnut :) Mate nejake skusenosti napr. s batohmi od tejto znacky?...

Simonikd

aktuálne majú celkom peknú ponuku v Mountlande (OC Galéria Lamač), mám gate Terra Pants, bundu Minimus Jacket a Rock Guide Jacket a släžia skvele :-)

Mivym

Tak isto mám nohavice Montane Terra Pants, nosím ich rok od apríla do novembra a keď sa dajú pod ne termo spodky, dajú sa nosiť i dlhšie- som spokojný za tú cenu.
trekker.sk/…/recenzia_montane…$ret

3500korun

Lebo Montura nedávala na bundu za 12000 sk čínske zipsy ktoré vydržali pol roka, že áno :)
Ale k téme - Montane som videl naživo v novom obchode Mountland v Tesco Lamač (BA) a veru veci ma očarili prevedením, spracovaním aj cenou.
V tomto musím súhlasiť s niekdajšími teóriami od ciernaznacka (či ako sa volal), že dať za kúsok polyesteru 200E...
Ak mám pravdu povedať, keď mi doslúži softshell od Milletu a hardshell od TNF asi tam pôjdem na nákup.
Takže súhlasím s oboma príspevkami podomnou. Ale to asi nepochopila "expediční turisti" ktorých bežne stretávam v Malých Karpatoch v ich nablýskaných šuštákech se slonem :)

Majo105

Mám od nich nohavice - Montane Terra Pants a som s nimi veľmi spokojný

Bdel

montane pre obycajneho turistu? No ja som mal v ruke zopar veci od tejto firmy a su podla mna dost vymakane, v mnohom daleko lepsie ako napr. taky mammut.Presne ako prispevok predomnou, nie je vsetko len hudy...

Igigi2

igigi:
Tak skusenosti so znackou si predstavujem troskuk inac :)
Neviem co to bolo, neviem, co tomu bolo, ale rozpadlo sa to a Mammut je najlepsi :))))
Myslim, ze skusenosti ludi, co maju Montane doma, hovoria nieco ine :)
A btw. s tymi expediciami, staci si najst na stranke montane.co.uk$ret - tych expedicii je od Antarktidy az po Himalaje az-az. Nie je cely svet len co vam povedia v Hudy ;)
Pekny den.

Bossinko

Veru ja mám z tejto značky podobný pocit.Oblečenie pre obyčajného turistu,človeká čo chodí na bajk a pre tých čo chodia behať.Nemyslím si,že sú to špičkové veci na expedície,ale pre normálneho človeka postačujú a cena je úpne niekde inde ako u top značiek.Aj oproti českým značkám je na tom ešte o kapku lepšie.Keď ju dakedy vyskúšam tak dám vedieť čo je to zač :)

Tomky

Ja mám od Montane Terra Lite Pants, Prism 2.0 Jacket, Lite-Speed Jacket. Som viac než spokojný, kvalita vyšia než cena. Ceny sú nižšie (BA, Obchodna)než u známych značiek, aj vďaka SK dealerovi, ktorý nenahadzuje ceny ako je zvykom. Problém je menší sortiment tovaru, i keď aj to sa zlepšuje. Montane nevyrába špičkové hi-tech veci na horolezectvo a skialp, ale skôr na bežnú turistiku a beh, používa top materiály. Áno mammut, millet, montura ponúka aj prepracovanejšie modely, ale za akú cenu.

Ran

Ja mam od Montane odzipsovacie nohavice Terra Pants Converts (lahke, leto+), ktore su fakt prepracovane a sluzia vyborne. Preto som siahol aj po bunde od rovnakej znacky - SuperFly XT. Za 180e ma parametre, ako ine od 250 a viac. Jesenny putak, viacere dazde aj lyzovacka ju sice nevystavili totalnym extremom - ale zatial som velmi spokojny.
Ked som ju v lete kupoval, myslim, ze to uz boli posledne kusy (BA, Obchodna)

Igigi

Mala byt nepremokavá, nakolko sme robili zameriavacie práce v teréne, a konkretne tam bola chyba v spracovani svov, ktoré sa rozlepili a zips taktiez odisiel, bol tam pouzity E-vent, o ktorom viem ze je dostatocne priedusny a aj vodeoodolny, ale bohuzial sklamala na plnej ciare, videl som ich kolekciu, niektore modely hlavne s tej running je zaujimave, ale po tejto skusenosti to uz nekupim, ja nosim mammut, millet, a montura, samozrejme nemá niekto tolko penazi aby si kupil tieto znacky, ale klvalitativne aspon co sa tyka mammutu neporovnatelne, s tym co som doteraz mal, ale aj mantura je pre mna dobra

Lubo

igigi,
este by si mohol pridat info o tom, pri akej praci si to vyuzival a ake vlastnnosti to malo mat a nemalo. Robil si sprievodcu turistom po horach, ci poslicka alebo na stavbe?

Bossinko

Hej,ale tak materiály,ktoré používajú čo som pozeral tak vcelku značkové Event,Polartec,Tactel,...a pod.takže možno na vine bude asi kvalita spracovania,...alebo ste mali iba vy výnimočne dáke zlé kusy,čo je,ale nepravdepodobné.Lebo zatiaľ to ľudia celkom chválili na týchto fórach i keď málo kto má s touto značkou skúsenosti,no uvidíme.

Igigi

keď som pracoval v UK tak sme v robote vyfasovali nejaky model, tazko by som teraz povedal nazov toho modelu, ale vydrzalo to akurat 6 mesiacov a ptom sme to vo firme radsej vyhodili, lebo to nesplnalo parametre ktore uvadzali vraj, asi nase sefstvo zlakala cena, ale ak je nieco lacne tak neznamená ze to musi vzdy vydzat

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum