Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Rainerova chata

Sanco

klasická schýza Slovače, ..., najprv tu bojujete za pána Petrasa, aby mu chata zostala a keď to urobia tak, aby mu zostala, tak sa navážate do toho, ako to urobili, ..., niekedy dosť často nechápem tunáke diskutujúcich ....

Lubo

Ziadam diskutujucich, aby sa vratili k teme Rainerovej chaty. Pokial chcete riesit James, vyberove konanie na chatara na Terynke, nech sa paci, najdite si prislusnu temu. Prispevky, ktore budu mimo temu, zmazem.

P.S. Dudo321, anonymov tu prilis radi nemame.

Raymond

Lebo nie ze by nechhceli alebo mozno aj nechccu, ale proste taketo poziadavky co ty vznasas celkovo james ako organizacia je nad ich uz moznosti. Cely James je zrely na uplnu obmenu vedenia len kto by to chcel robit. Proste uz ichj doba lredstihla. Sa chod pozriet na ich stranky, staci hodnotenie horosezony - uplne ze mimo jak mimon, podmienky atd.. Co by su ocakaval?

Dudo321

to ja akceptujem, len mi príde divné, že pred pár rokmi to šlo, a teraz len čítame ničnehovoriace výroky pána Kollera ako komisia super rozhodla... o.k., ak ma pamäť neklame, tak boli stanovené tri kritéria na základe ktorých sa malo rozhodnúť...prečo ich bodové hodnotenie nezverejnili aj s patričným komentárom v prípade rovnosti bodov? nič viac, nič menej..
ale táto téma je o Rainerovej chate, ja som si len tak trošku zaprovokoval..:)

Sona

Dudo, lebo k ostatnemu z toho prispevku nemam co povedat. Naozaj Ti neviem odpovedat na otazku tykajucu sa sutaze o noveho najomcu. Ake informacie sa majitelia chaty rozhodnu zverejnovat, je na nich.

Dudo321

Naozaj netuším kto si a ani ma to nezaujíma(nemyslím to v zlom)..a keď už tak hanbíš, ale ja sa nehanbím..:)
som človek, ktorý si toho v tatrách na chatách odžil viac než len dosť, ale naozaj nechci aby som zverejnil svoje meno, mám proste na to svoje dôvody...ale ak chceš, kľudne sa pýtaj na to, čo ťa zaujíma ohľadom života na tatranských chatách :)

Lubo

Dudo321: Ked uz vies, kto som ja, napis kto si ty. Ci sa hambis za svoje prispevky postavit?

Dudo321

naozaj sa mi páči, že si si vybrala tú najpodstatnejšiu časť z príspevku :)

Sona

Klikni si na zelenu postavicku pri podpise a uvidis meno, priezvisko, dalsie informacie aj zoznam clankov.

Dudo321

ale ak už ju vlastníci vyhlásili, tak by mali dodržať aj pravidlá, ktoré stanovili...pamätáš si pred pár rokmi, boli zverejnené všetky ponuky aj ich ohodnotenie, ja sa len pýtam prečo tomu nebolo tak aj teraz..a ehm, miki knizka a ten ďaľší chlapec v najužšej trojke??? peťovi držím palce, je to správny chalan a tatry pozná,lyžuje, lezie, ale nevyberal sa náhodou chatár?
a to mi vraví niekto kto sa podpíše Ľubo :)

Marcel.c

Bolo by zaujímavé zistiť, kdeže to mladý pán Petras chatárčil a prevádzkoval infocentrum v 5. stupni ochrany. Rainerova útulňa asi sotva stojí na území klasifikovanom ako 5. stupeň ochrany.
Možno, že víťaz výberového konania ani nesplnil požadované kritériá a niekto sa pri ich stanovovaní triviálne pomýlil. Je na neúspešných účastníkoch (ak nejakí boli a majú stále záujem), aby napadli výsledky konania.
V každom prípade, nastavenie podmienok je podozrivé a dosť to tam smrdí korupciou.

Lubo

Ad dudo321

Rainerova chata patri statu, Teryho chata je sukromny majetok = velky rozdiel. Na Teryho chatu nie je sutaz potrebna a ak ju vlastnici vyhlasili, je na nich, ako si ju urobia. Kedze ide o obcianske zdruzenia, funkcionari zodpovedaju svojim clenom. Ostatnych do toho nic.

Ak namietas sutaz o najom Teryho chaty, bud konkretnejsi a napis aj svoje meno, nech to ma uroven :-).

Raymond

O co vacsie velkohube vyhlasenia mal chatar na Rainerke o to viac si nas..l do ust tym co skutocne urobil :-). Terynka nie je az taka lakava chapes, tam predsalen ide o sukromny majetok, inak myslim, ze aj na tu temu toho bolo povedane viac nez dost.

Dudo321

len sa čudujem, že sa tu tak odbavujete na jednej minichatke, a "transparetné" výberové konanie na terinku tu prebehlo takmer bez odozvy..

MichaelS

Klasika, aneb není soutěž jako soutěž :-))).

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum