Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Po stopách sokoliara Tomáša

Pietro

Na kazdy dobry web urcite patri aj kritika. Tento web je pokial sa nemylim nieco ako elektronicky casopis a preto kazda konstruktivna kritika musi autorov tesit.
Ze to v mojom pripade nebolo konstruktivne suviselo s casovou tiesnou, pocas ktorej som to bez dobreho rozmyslenia napisal a odklikol.Ale bolo to aspon poukazanim na chybicku, aj ked uznavam nie moc empaticky.

Verte, ze stale je co zlepsovat.Ale treba tu snahu aj opatovat a nie hned odpisat (to je reakcia k nedavnemu foru o Geravach).

Kiez by tu medzi vsetkymi vladla vzdy rodinna atmosfera... v tomto sa VSETCI zhodneme. Ja preto zacinam za seba...

Sedlo

Pokud se mýlím, opravte mě, jedná se o slovensko-český film,který má u nás název Král sokolů ?

Rudo

Suhlasim so shadowom.
Velmi sa prihovaram za umiernenejsie formulacie. Aj reakcie by boli potom stravitelnejsie. Okrem toho, ze tato stranka je, pre bezneho turistu mojho typu, uzitocna, vladne na nej priatelska, az "rodinna", atmosfera. Bodaj by sa zachovala.

Shadow

uz som sa niekolkokrat inspiroval clankom na hiking.sk pri planovani tury, nikdy som nepozeral na tabulku udajov. Myslim, ze to netreba prehanat. Clanok je fajn.

Michal Bartko

pani, nehadajte sa kvoli mojmu clanku.
Veľmi rád by som doplnil tabuľku údajov,ale v článku som písal, že som nebral mapu. Myslel som tým, že SME nebrali mapu. Nikto totižto z partie mapu Súľovské skaly nemá. Takže sa ospravedlňujem a ak to tak vadí, tak radšej ten článok stiahnite. Aby som pomaly začal šetriť na GPS a krokomer a všetko možné. :-) Držím palce a teším sa zo snehu.

Pietro

Lubo, prvu vetu si si mohol odpustit.
Vzhladom na "poriadny boj" :-), kym sa finalizoval moj clanok, sa fakt cudujem, ze tu tie zakladne fakty ostali bez uprav.
Vies, ze by som to behom 5minut spocital, ale taka snaha tu bola napr. u clanku Geravy(aj bez mapy, uplne mimo moj outdoor pokojik:-), ale ostalo to bez odozvy. Tu vobec nejde o to, co pises v 1.vete. To, ze si vsimam taketo nedostatky, suvisi s niecim inym.
Jedine som poukazal na nepatrne "odflaknutu" tabulku faktov, ktora vsak sa v processingu clanku da urcite doplnit-staci mapa a 5min.casu navyse.

Takze, pardon za kriticky pohlad na tento clanok; radsej som mal ostat ticho. Nikoho som nechcel znevazovat. Beriem to v pohode, tak verim, ze reakciu pochopite.

Lubo

Vsadebol a vsetkovie, sam velky Pietro nam opat vysvetli ako to mame robit :-)
... kludne to spocitaj a udaj tam doplnime. Autori Hikingu si pomahaju, negania na seba. Ja skor momentalne uvazujem o tom, ci pustim zajtra tvoj clanok alebo nie :-)

Pietro

A to je problem pozriet do mapy a HP a ten udaj tam doplnit?
Liet.Zavadka-Rohac-Ciakov cca 3,5km...dalej podla mapy az k jaskyni.
Priblizne odhadnut neznacene odbocky. Cesta naspat je tou istou cestou.

Cudujem sa, ze to admin pustil na web.

Inak Michal Bartko - ten prvy clanok bol ovela lepsi...u tohto sa dalo "vytazit" viac.

Shadow

len poznamka autorovi- Clanok sa vola Po stopach sokoliara Tomasa- nedalo by sa teda hodit do galerie k nemu aj fotku toho domceka? Je uz sice asi 4 roky zburany, ale myslim, ze vela ludi ho mozno ani nevidelo.

Funttomas - pomocný editor

Pri editovaní textu bola tabuľka faktov vyplnená veľmi stroho. Keďže Michal Bartko je začínajúcim autorom, prižmúrime oko. Ale chcem ho poprosiť, aby pri ďalšej tvorbe venoval pozornosť nielen krásnej fotodokumentácií, ale zameral sa aj na starostlivé vyplnenie faktov, ktoré tiež zaujímajú čitateľov. Čo bolo v mojich silách, tak som do tabuľky faktov doplnil.

Pietro

Prečo v tabulke faktov chýba udaj o vzdialenosti?

Argo

Aj mne sa páčilo. Dobre som sa prebehol. Aj som sa okúpal v jazierku aj som papeky nosil keď mi hodili aj som moju pani na slovo poslúchal.Už sa teším keď opäť zavítate do mojich rodných hôr.

Mišo G

Ahoj autor. To boli ešte časy, keď sme totok absolvovali. Pekne vtedy bolo. Pekné fotky si sem dal. Myslím že je tam fotenô aj so širokouhlým objektívom. Aj Argo tam bol.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum