Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Lyžovačka s deťmi

Diskusná téma K článku: Lyžovačka s deťmi

Vyšliapal a zlyžoval si z Krížnej za jeden a trištvrte hodiny? Alebo si vyniesol na chatu 80-kilovú vynášku? Alebo si sedemnásť hodín stúpal hore kopcom v šesťtisícmetrovej výške? Strávil si dva dni v severnej stene Bradavice? Alebo si visel celý deň v lavičke na komíne a štetkoval a štetkoval? A teraz sa tváriš, že máš dosť a že potrebuješ oddych? Makal si ako fretka, svaly ťa pálili, pľúca ti pískali a bolo ti na tyčku? Myslíš, že si sa namáhal? Tak potom nevieš, ale vôbec nevieš, čo je námaha. NÁMAHA totiž je, keď ideš lyžovať s deťmi.

Lubo

Miso, prirodzene budu pokracovat potom na splitboard a to pivko na Kriznu vynesu ;-)

Littleflower

@Miso, mozno raz opacia aj opacnym smerom.
my sme minulu zimu starsieho (9rokov) postavili na skialpy, nech otestuje. Zoparkrat sme spolu vysli na Kosku, ale az tak ho to neohurilo, tak uz netlacime na pilu. A mozno raz s tym sam pride..

Mišo diviak

Littleflower, stopu robia, ale len jednu, širokú a len dolu kopcom :)

Littleflower

tento pribeh nema chybu. najma pasaz do vystroja. to naozaj treba zazit :)
btw. pribeh ma uz cez 11 rokov, ktovie ci ti spiaci diablici presliapavaju stopu a nosia pivko v batohu...

Axel

Klidek, hyperbolizacia je rodnou sestrou toho clanku.
A rozhodne nepotrebuje reakcie rozhorceneho chlapika, co nosi preventivne gate o 3 cisla vecsie a chlpatu atrapu kriklavej parochne povazuje za lepsi modny kusok len preto, lebo ma napis Burton a nie Elan... :-P
(lets flame begin, trololo lolo lo, lolo lo...)

Brio

Pekné, aj keď nie všeplatné - pretože ako si spravíš tak máš. Čo mi tam trochu vadí, je opäť to klišé o zlých snowboarďákoch. Povedal by som, že tvoríme tú lepšiu skupinu ľudí na svahu. Prinajmenšom, určite nie sme o nič horší, ako postávajúci diskutéri uprostred svahu, pluhujúce paničky s nevyspytateľným vektorom pohybu, alebo rodinky dokazujúce svoju zomknutosť tým, že vytvoria hada v celej šírke svahu, či zväzáckych šušn-machrov v retro elasťakoch a čelenke s nápisom Elan.

Rast

Tak ked je to len toho, tak potom je to uplne OK a zas az take svinstvoto myslim nie je

Bean

No len davaj pozor kam mieris pri tej "vyhode", ked nahodou aj fuka trosku vietor :-) Potom zenam sa zas lahsie vyzuva z lyzi, lebo im tam ta "vyhoda" nezamrzla :))))))))

ELBe

2 rast:
Napríklad podľa mojej ženy je svinstvo, že chlapi si môžu uľaviť postojačky kedykoľvek a kdekoľvek. Napríklad na lyžovačke je to nesporná výhoda - ani lyže si nemusíš odopínať :-). Uznaj, je to voči ženám svinstvo a je toho schopný každý chlap.

Spacer

Rast:
To povedz Majus, aby si nemyslela, ze vsetci su rovnaki :)

Rast

to vrana : spytal som sa a nic nevravela, tak stale neviem,co mas na mysli

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov