Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Zimné kontrasty vo Veľkej Fatre

Diskusná téma K článku: Zimné kontrasty vo Veľkej Fatre

Kto chodí pravidelne do hôr, naučí sa ich rešpektovať vrátane vrtochov počasia. Napriek tomu však každý v kútiku duše dúfa, že sa ťažké oblaky aspoň na chvíľu rozplynú a svetlo rozžiari čierno-bielu krajinu do pestrých farieb. Na sklonku minulého roka som zažil vo Veľkej Fatre po sebe dva neuveriteľne protikladné dni.

Peter Straka

Jitka, ide to aj v zime, len to chce lepšie vybavenie a chuť začať:)A samozrejme, mať cit pre situáciu, kedy je lepšie cestu vzdať alebo sa vrátiť...

Přírodomilka

moc pěkné....!!!! fotečky i popsané zážitky :-) Vždycky jsem si přála to zažít taky, ale nevěřím si /vyrazit v zimě/, a tak moc obdivuju, trošku závidím a těším se, že aspoň v "sezózě" opět vyrazím na milované slovenské hory......tak přeji všem zdraví, zdraví, zdraví a pak už je to jen vaše volba, kde je vám nejlíp :-) Jitka z Brna

Tono

Super clanok Peter!!! A VF ja nadherna... Ved to vieme, vsak?
Tono

Peter Straka

Vďaka za reakcie. Asi nás je viac, čo pokladáme Veľkú Fatru za najkrajší kút Slovenska.
Jeffer: Áno,je to Husky Emotion. Je to jediný zimný spacák, čo som dostal tesne pod 100 EUR. Veľmi rád by som vedel, ako sa určujú teploty komfortu - v pyžame (teda spodnom termoprádle) alebo s troma vrstvami vrátane topánok na sebe?:)

Everest

Pekny clanok Peter, akoby som tam bol nazivo, ked citam tieto tvoje riadky. V.Fatra je pre mna jednotka medzi slovenskymi pohoriami. Bol som tam uz niekolkokrat v kazdom rocnom obdobi, no stale ma to tam taha spät. Uz sa tesiim na velkonocne sviatky, tradicne sa vyberiem prave sem do fatry. Stale je tam co obdivovat:)

Daulagiri

Suprový článok a perfektné fotky. Tiež som túto zimu zažil dva úplne odlišné dni, ale v NT.
Sú to síce trochu okukané končiny, ale v počasí ako prezentujú fotky to musel byť skvelý zážitok.

Jeffer

Ako pozerám na fotku z nocľahu, že by ďalší majiteľ spacáku Husky Emotion? V ňom som strávil predchádzajúcu noc niekde na hranici Českého Švýčarska (nič moc, bolo okolo nuly zprava). Fatru poznám len v lete.

Adamus
  1. Tyzden v BA! Ide ma slak trafit. Ako to moze Andrejka vydrzat. A este ked vidim tie fotky. Asi ma roztrhne! Ved ja tu musim behat po schodisti v hoteli aby som mal pohyb!
Gero

Peto, dakujem, krasne citanie, uzasne fotky, som rad ze poznam dalsieho cloveka ktory miluje nase najkrajsie pohorie

Lubo

Nas fantomovy linuxak je opat v razi :-)
V akom exotickom kute Slovenska si bol v uplynulom case ty?

Ifconfig eth0

Je tu malo clankov a fotiek z tak neznameho pohoria ako je Velka Fatra. Kazda snimka, ak uz nema ine kvality, tak je aspon dokumentacna, lebo malokomu sa podari navstivit tento zabudnuty kraj. Aj pochvalit sa treba, ze si tam bol, je to exotika.

Lubi1988

Pekný článok Peter, nádherné fotky...už sa teším, keď sa opäť vnorím do zákutí tohto nádherného slovenského pohoria, akým Veľká Fatra bezpodmienečne je...vďaka za článok ;)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma