Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Zimný výstup na Veľký a Malý Rozsutec

Daulagiri

Veľmi dobrý článok zo špičkovými fotkami, trvalo mi kým som sa k nemu dostal, ale stálo to za to. V ten istý deň som bol na horách aj ja takže viem aké perfektné počasie bolo.

Merhorn

Ahoj matus, super clanok ale to ma az tak neexcituje ale perfektne foto a to je nieco pre mna. tie fotky su skoro krajsie ako realita :)
tesim sa na dalsie foto aj ak spojene s textom :))

MatusM

Ď za komentáre.. pravda je, že nám neskutočne vyšlo počasie (jediný slnečný deň z 18-dňového voľna) a pri zostupe s mačkami si treba dávať sakra pozor na zakopnutie a následné kotrmelce

Boro

Vyzerá to, že ten team Aduschka+Matúš dosahuje pekné úspechy. Všimli ste si ???

Meky

Matúš,parádny článok a prekrásne fotky.

Adushka

Sli sme to 29.12.2009. Inak Matus, fajne napisane. Ako vzdy.

Kubko19

Pekny clanok aj foto. Kedy vlastne ta akcia prebehla? Pytam sa kvoli snehovej pokryvke. Predpokladam ze to bolo pred poslednym snezenim, ci? Dik

Paso24paso

Veľmi pekný článok. Ja som bol na Veľkom Rozsutci 20.1202009 a snehu bolo miestami po kolena. Zimný Rozsutec nemá chybu.

Mifo78

Pekne citanie, super fotky. A diky za pripomenutie si sobotnajsieho vystupu na Rozsutce. Pocasie nam tiez vyslo, len snehu a ladu (hlavne v Dierach) bolo podstatne viac. Zdravim vsetkych geocacherov, ktori sa zucastnili vystupu (aj Matusa a Adushku, i ked v sobotu neboli :-)

Peter Straka

Pekný článok Matúš, ako obvykle. Len ten záver si pojal dosť optimisticky, na Rozsutci by stačil silný vietor a ľad a o zábavu by bolo postarané. Však viacerí poznáme človeka, čo letel dole zrázom a nedolámal sa len vďaka anjelom strážnym!

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov