Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Marmot Spire komplet

Diskusná téma K článku: Marmot Spire komplet

AKTUALIZÁCIA – Hardshell nohavice a bundu Spire od americkej značky Marmot mám na dlhodobejšie celosezónne testovanie. Moje prvé dojmy na základe skúseností z niekoľkých túr, ktoré som s nimi túto sezónu absolvoval v Alpách, Západných Tatrách aj v Malých Karpatoch zhrniem v tomto článku. Po sezóne pridám dojmy z dlhšieho používania.

Lubo

Bunda Marmot Spire sa da momentalne kupit uz pod 250 eur. Dobry tip pred zimnou sezonou.

Palko112

Ahojte
Kde sa da ta bunda zohnať v zelenej farbe vdaka

GIRO

Nakoniec som sa rozhodol ze peniaze bude lepsie ak vyuzijem na cestu a kupim si nieco lacnejsie co by bolo hlavne nepremokave tak som ti vybral toto usarmy.sk/…/ponca-plastenky-d…
dufam ze to vydrzi na mojich cestach po finsku

Hefaistos

ja si nemyslim asi nic, lebo zatial od marmotu nic nemam, takze neviem posudit ich realne velkosti. tak ci tak, ja by som bundu volil volnejsiu, kedze sa obcas hodi pod nu aj naobliekat :) tuto zimnu sezonu, som sa ledva ledva zmestil do mojej, kedze bolo vonku -16 a bolo treba viac vrstiev.

GIRO

Ahoj hefaistos ..vidim to na vlastne oci..( velmi rad by som si ju kupil ale neviem kedze najlepsie by mi sedela velkost S pretoze na velkost M mam na hrudi 93 cm (chyba mi tak 10cm do M),krk 38 to mam 2 cm do M,83cm co su navyse 3-4cm,pas 84 to mi robi 16 cm vazne neviem ci si to kupit ale asi skor nie ako ano .co si myslis ty?

Hefaistos

GIRO skoda, ze si nenechal mail, akurat pozeram, ze sa im asi par kusov vratilo opat do vypredaju. v modrej farbe a velkost M, za 100GBP.

Hefaistos

@GIRO vsimni, ze som pouzil minuly cas (bola vo vypredaji) z coho vyplyva, ze uz nie je. teraz tam zase predavali model Alpinist(tiez od Marmot) z 370 na 200GBP. ked ovladas english pozri si cotswoldoutdoor.com/ a a v strednej casti stranky dole najdes "massive savings"

GIRO

Ahoj hefaistos
prosim ta ak by si mal este ten link kde si nasiel ju za tych 100GBP tak mi ju prosim ta posli.dakujem

GIRO

Ty si si ju kupil za tych 100gbp.coze aj ja chcem .Asi si mal stastie a bol si v pravny cas na spravnom mieste,si mohol aj mne jednu objednat :P.hned ako ti pride sa s nou odfot a daj to na net

Bacaardi

to ju nasiel hefaistos:-))).

ja nebudem zatial nic pisat:_)))) zakriknem a budem lutovat... ale uz to nebude trvat dlho:-).

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov