Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Ružín – Sivec (Šivec) a späť

Diskusná téma K článku: Ružín – Sivec (Šivec) a späť

Prešiel som už veľa kilometrov, aj veľa pohorí, a neraz som bol na konci so silami, ale toľko nešťastia, aké sa mi vždy stávalo, keď som sa rozhodol vystúpať na Sivec, som zatiaľ nezažil. Zakaždým ma pri snahe ísť na tento vrchol niečo zastavilo. Až na štvrtý pokus som už bol odhodlaný vychutnať si rozhľady zo Sivca, aj keby začali z neba padať traktory. Podarilo sa.

Zuzina

My sme boli na Sivci s troma detmi (12, 8 a 3 roky), bolo to narocne, sli sme cely cas po zltej znacke... uz sme sa aj pohravali s myslienkou, ze sa vratime, ze tie deti to asi nezvladnu, ale nakoniec sme sa vsetci zapreli a ten vyhlad stal skutocne za to... Mam schodene cele tatry, ale toto vidiet - jedinecne.

Atnert

Vraj je tam uz dnes nove, lepsie znacenie, nahodou sa tam aj zajtra po mnohych rokoch vraciam...o tom bludeni tam najma v minulosti ti urcite povie nezavisle viacero ludi:) Tak som zvedavy na zajtra, chcem si pozriet aj jaskyne.

Npnp

pobludili ? ja som tam trafil uz aj pijany... a to tam nejak extra nepoznam :D

Atnert

Ten Sivec je fakt nejaky tajomny...my sme tam na prvykrat tiez poriadne pobludili a hore sme sa nakoniec ani nedostali :)

Klf

vyhlady zo Sivca su fakt skvele, ale uz som sa tam asi 4 roky nedostal ... tak vidim, ze budem musiet oprasit vybavu a vyrazit. klf :)

Zaratustra

na sivci je nadherne, bola som tam velakrat,ako male decko, ako pubertacka, i teraz ako dospelacka, akurat na jar sa mi to este nepodarilo, tak o rok snad. a lepsia cesta je od priehrady, aj ked ta od vlaku ma tiez svoje caro a este na opacnu stranu odporucam -folkmarske skaly, murovana skala, kojsov

Alexander

Bol som tam iba raz (jun 2009), ale tiez som mal nestastie pri vystupe. Alebo zeby to bola hlupost (moja, samozrejme)? Siel som po zelenej od cesty popri Ruzine o 15.00 od auta, potom som sa dostal k smerovniku Sivec zlta a uhanal som dalej(ponahlal som, lebo bolo to po skonceni skolenia na Ruzine). Po chvili som videl, ze to ide akosi velmi dole a vedel som, ze som zle. Mapu som nemal...zisiel som teda po inej zltej az k priehrade.Chcel som to najprv uz vzdat, ale potom som sa nastval (kedy ze tu znova budem) a vratil som sa naspat hore, nasiel som smerovnik, kde bolo TISOVEC...nie teda Sivec. V tej rychlosti som to tak precital, miesto Tisovec - Sivec...(stale som nebol u ocneho). Stihol som ešte teda aj na Sivec, ozaj pekne vyhlady (len viditelnost bola vtedy slaba). Len vrcholove zosity boli v skrinke premocene, mravce tam mali mravenisko...ani zapisat sa nedalo.
Pochvalil som sa, aj ked niet teda cim, vsak? Ale nakoniec sa na to vsetko s odstupom casu aspon dobre spomina.

Peter61
Rado: vraj yphone nema moznost vymeny baterie, stastny majytel musi mat so sebou nabyjacku. -))
Rado Gadoczi

Matoha11: Bol som na trampskej akcii... Zapol som iphone... :))))))))))

Matoha11

Na Sivec som sa dostal niekedy pred rokom. Bol som na trampskej akcii na Siveckych lukach a povedal som si ze pozriem niekde v okoli, ci sa tu nenachadza nejaka cache. Zapol som iphone a ten mi ako najblizsiu vyhodil Sivec, tak som sa za nou vydal. Ale toto neodporucam nikomu... isiel som rovno za sipkou a ta ma viedla asi tym najstrmsim kopcom. Cestu nebudem radsej popisovat, no tie vyhlady z vrchu stali za vsetku namahu :)

Adina

aj ja milujem toto miesto, velmi rada tam chodim, v kazdom rocnom obdobi pohladi dusu :-)

Nonormal

Žiaľbohu, citáty sú citáty, realita je dosť iná, málokto má odvahu alebo skôr silu prestať, keď už je v tom až po uši. Tým nechcem povedať, že by som ten prípad mal byť... =)

Kaspy

Heh, keby to bolo na FB tak stisnem "páči sa mi to".(2x, aj za článok, aj za komentár:))

Peter61

Alkohol, náš najväčší nepriateľ !!!
A ako hovorieval veľký vojvodca (a ničiteľ kultúry) Jan Žižka z Trocnova:
Nepřítele se nebojme, na množství nehleďme !

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma