Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Norsko

Diskusná téma Norsko

ahojte.. nechysta sa niekto do Norska?? Je to môj sen.. Ale vyzerá to tak že nemám s kým ísť (kolega a kamoš nie sú na 100% rozhodnutý).. Jazykovo nie som na tom najlepšie.. Len čiastočne AJ a tiež NJ.. ale je to bieda.. takže sam si netrufam.. Ak viete o niekom kto organizuje pripadne chystá cestu na sever budem rad ak sa ozvete.. vopred dík..

Forest

Ahojte, ja uz planujem navstevu Norska par rokov - zatial som nemal skym tam zajst a taktiez s cudzim jazykom je to u mna tazsie. Ja by som mohol za druhy tyzden julovi, mam jednu dvolezitu neodkladnu vec porvy vikend juli.Budem priebezne sledovat temu a ak to bude aktualne tak by som sa rad pridal k neakej pratii. mam zaujem vidiet fjordy , divoku prirodu a take tulanie sa po krajine a spoznavanie prirody a ludi / nemam zaujem o komercnu preludnenu tristiku kde je plno ludi na kusku vyhradenom na fotenie!

Cestar84

caute vsetci ja som uz na severe raz bol a chystam sa tam toto leto znova Odchod planujem na 21 . jula na cca 3 tyzdne V plane mam norsky polostrov Varanger a okolie finskeho jazera Inari Tam to uz trochu poznam Hovorim po anglicky a mozno by som pri vacsej skupine vedel zabezpecit aj dodavku Blizsie info na cestar84@gmail.com Andrej

Mata28

Nerozmysla niekto nad Norskom prelom jul / august / sept max dva tyzdne sa viem trhnut z roboty s tym, ze mna laka najviac turistika, parky, fjordy, pripadne Lofoty :)

Bowhunter

marek248 nazdar.. no moja predstava je zhruba taká.. pokukať čo najviac prírodných krás, doplnených malými rybárskymi mestečkami prípadne jedným dvomi vačšími ale hlavne by som chcel vidieť nejaké národne parky.. ten najvačší vodopad a ten ladovec.. sorry že hovorím ten ten.. kúpil som si sprievodcu norskom ale k týmto stranam som sa ešte nedostal..:-DD Mne o mestá moc nejde.. ide mi hlavne o prírodu.. Prespávať by som chcel v stane.. nie hotel.. variť si dokážem tiež sám..zhruba taká je moja predstava.. premýšlal som aj ako nato.. či ísť letecky či busom.. či ísť letecky najprv na sever a potom to zobrať smerom dolu do Osla.. no neviem proste som len v štádiu uvažovania a získavania informácií.. je toho vela čo ma napadne.. ale to by som tam musel stráviť asi viac než dva týždne aj ked časom teda viazaný nie som skôr finančne.. Preto je moja predstava taká skromnejšia.. teda čo sa týka ubytovania a stravy :-)))

Marek248

Ahoj, napis mi tvoju predstavu, tiez rozmyslam ist na sever :)

Bowhunter

moc krát dík.. ale ta angličtina je naozaj mooc lámavá :-D.. nikdy som sa ju neučil.. skôr také samoučenie.. takže som si vôbec nie istý čo sa tohto jazyka týka..

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma