Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Bývalý Zrub pod Veľkým Lyscom

Tchor

Tento zrub je na krasnom, romantickom a dost malo navstevovanom mieste. Ale daleko od hlavneho hrebena Tribeca. Takze na prespatie pocas hrebenovky nevhodny. Kusok pod hl. hrebenom Vtacnika ako schadzas od Rubaneho vrchu po zltej zn. na Ostry Grun je hned pri chodniku stara otvorena chatka aj s postelami a kachlami. Ale asi je najlepsie zobrat na tu zamyslanu turu stan.

Jaja2

Moc dobré, ak ešte niekto vie o takýchto zruboch v pohorí Tríbeč a Vtáčnik moc my pomôže, plánujem tento rok robiť hrebeňovku z Nitry do Handlovej. Ďakujem

Romax

Zrub bol postavený turistickým oddielom Pustovník Sľažany. Na pamätnej tabuli je jeden z jeho členov, ktorý nedávno zomrel. Bol to vášnivý turista, horolezec a výborný človek - preto česť jeho pamiatke.

Tono

Serus Boro, veru neviem, ale predpokladam, ze nejaky turista, ktory bol spaty s tymto miestom. Hadam niekto napise sem do fora.

Boro

Paráda. Nevieš, kto je ten človek z pamätnej tabule ???

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma