Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K akcii: Brigáda v okolí Ramže

Diskusná téma K akcii: Brigáda v okolí Ramže

V posledný májový víkend pomôžeme správe NAPANTu pri spriechodňovaní a údržbe hrebeňového turistického chodníka v okolí útulne Ramža. Táto oblasť je totiž aj po niekoľkých rokoch od vetrovej kalamity v pomerne zlom stave.

FunTTomas

Kto by mal chuť zúčastniť sa každoročnej brigády "Čistenie Nízkych Tatier", tak počas víkendu 8. - 10. 10. 2010 sa uskutoční ČINT 2010 na Ramži. Viac informácií nájdete v pozvánke na kremnicka.kluby.hiking.sk/…/Č…

Komi

Treba podotknúť, že úsek Čertovica - Priehyba bol vyčistený ,preznačený a založené nové smerovky za materialnej a finančnej podpory komisie značenia KST okresu Brezno.Useky Priehyba - Kráľova hoľa- Čumtava sú rozpracované a v prípade dobrého počasia budú ukončené do 15. júla

Axel

Tak to je skoda no. Ale je pravdou, ze aktualne maju ludia starosti aj v podhori a na hreben dojde casom...
PS: ked clovek necumi do telky, tak sa potom cuduje, preco pod Donovlami ide jeden kamion za druhym, ze spendlik medzi ne nestrcis.

Sona

Hej, kontaktovali nas ludia z narodneho parku, s ktorymi sme akciu mali robit.

Bikemartin

Tomáš, no asi máš info z prvej ruky, bo na reportáž v TV by som sa nespoliehal... Potom asi aj Stíhačka bude mať problém...

FunTTomas

Pre kritickú situáciu na horskom priechode Čertovica a množstvo popadaných stromov sme brigádu na Ramži zrušili, lebo je predpoklad, že vážnosť situácie si vyžaduje nasadenie techniky, ktorou nedisponujeme a nevieme zabezpečiť v krátkosti času, lebo sa prioritne budú riešiť iné kalamitné situácie.

FunTTomas
  1. apríla sa akcia zaplnila prihlásenými účastníkmi, ktorí dostanú v priebehu mája e-mail s podrobnými informáciami k akcii. Ďakujeme za záujem.
Lubo

Sedo, ked sa ti situacia vyvrbi a budes vediet s istotou ako si na tom, ozvi sa nam mailom a nieco vymyslime.

Sedo

Kedze neviem ako to budem mat s pracou a nechcem sa preto zbytocne registrovat, je mozne zeby som si ubytko zabezpecil sam a tesne pred akciuov sa prihlasil a prisiel na miesto zrazu vzdy rano?

Lubo

Bol som dlhsie mimo internetu, tak reagujem az teraz.

Dva krat sme organizovali dobrovolnicku akciu na Horskom Hoteli Kralova Studna. Maximalna kapacita bola zaplnena za par dni a dalsich zaujemcov sme museli odmietat. V oboch pripadoch sa ludia par dni pred akciou opravedlnovali a mnohi si ani nedali tu namahu, aby svoju neucast vobec nahlasili. Ani v jednom pripade nepresiahol realny pocet 50 percent prihlasenych. Lubo Ondrejka, ktory to cele organizoval, by vedel rozpravat, ake to bolo neprijemne...

Aby sme predisli podobnym problemom, rozhodli sme sa, ze zavedieme navratny registracny poplatok. Odradi ludi, co spekuluju a prihlasia sa len taki, co svoju ucast myslia naozaj vazne. Limit ucastnikov (8) je naozaj maly a kazdy vypadok by bol problemom.

V pripade prepadnutia poplatku budu peniaze pouzite vyhradne na podporu tejto akcie. O presnom pouziti prostriedkov budeme informovat tu na webe, do posledneho centu.

Poplatok je vratny IBA ucastnikovi akcie, pripadne vsetkym, ak by doslo k odvolaniu celej akcie bez nahradneho terminu. Samozrejme, kazdeho pripad posudime individualne podla jeho/jej pristupu, dovodu a casu odhlasenia sa.

Tymto pokladam tuto debatu za uzavretu a pokial niekoho otazka nebola dostatocne vysvetlenia, prosim o zaslanie emailu a rad info doplnim.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum