Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Pojde to...

Mato_d

Samozrejme ze sem patria aj taketo fotky. Prave pri reportaznych zaberoch je nezmyselne striktne sa drzat nejakych zlatych rezov a idealnych histogramov... Ale napriklad Petrova fotka "V Dolnej Tufnej" sa mi paci viac. Lepsie vystihuje ten spravny moment (strastiplne prekonavanie spadnuteho stromu) a dava lepsiu informaciu o narocnom terene.
Inak, urcite som vas svojou kritikou nechcel odradit. Ja si rad pozriem kazdu novu fotku v galerii. A je mi jasne, ze urobit kvalitnu reportaznu fotku v takych podmienkach tazke.

Rudo

Prijemna fotka,
su tu aj o dost horsie.

LuboO

A mato_d, dakujem, cenim si prispevok.

LuboO

Mato_d, ja beriem vsetko, co si napisal a viem, ze fotka nema vacsiu hodnotu ako 3, ale ak mi da niekto 5 a nezdovodni to, beriem to len ako.... vlastne ani neviem, ako to mam brat. Dufam, ze dotycny mal na to dovod.
Islo mi naozaj hlavne o dokumentacnu hodnotu fotky, nie som predsa blazon, aby som cakal nieco viac. Proste narocnost terenu a zvladnutelnost na snezniciach. Ale ako pise Peter, ak nemate zaujem o taketo fotky, tak ich sem pridavat nebudem(e), len si myslim, ze sem patria aj taketo fotky.

PeterS

mato_d, my sme na Mata kricali, vydrz, nehyb sa, obzri sa na nas a usmej sa. On nic, on sa len splhal hore... Apropo, rad by som poznal nazor aj inych - mate zaujem len o krajinky alebo mozete aj taketo nieco?

Mato_d

Ahoj Lubo. Ja som ti este stihol dat trojku :D
Ta fotka ma ozaj skor dokumentacnu hodnotu, dal by som ju radsej k clanku nez do galerie... Ani technicky a kompozicne nie je celkom ok - z Mata tam nie je vidiet skoro nic, postava je pritmava, bez detailov, tvar zakryta, postava splyva s tmavymi miestami za nou. A teren je mozno tazky, ale pre nezainteresovaneho dost nezaujimavy - sneh a stromy, z toho dva spadnute :D
Ale opakujem - pre vas, co ste na tej ture boli, musi byt ta fotka fasa spomienkou... Chcel by som raz vyskusat sneznicovu turu ;)

LuboO

Poprosim toho profesionala, co mi dal znamku, aby to aj zdovodnil...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky