Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K akcii: Jarné fotostretnutie v Liptovskom Jáne

Diskusná téma K akcii: Jarné fotostretnutie v Liptovskom Jáne

Mesiac máj patrí k najkrajším v roku najmä kvôli prírode, ktorá sa v horských oblastiach práve vtedy prebúdza zo zimného spánku. Svieže odtiene zelenej si budeme môcť vychutnať na obľúbenom Liptove - v okolí Liptovského Jána, pričom je pravdepodobné, že končiare Tatier v pozadí sa ešte budú belieť zvyškami snehu. Toto fotografické prostredie je ideálne na fotografické začiatky, preto pozývame všetkých, ktorí si doteraz na naše fotostretnutia netrúfli.

Bikemartin

Rasťo, mne sa viac páči ´funny day in felicia cockpit´http://www.fotoklubpovazie.sk/coppermine/displayimage.php?album=58&pos=0, aj to, že ju máš v kategórii ´zátišie´ :D

A nejaké zátišie z pieskoviska nebude ? ;-)

Rbr69

Som rad, ze pribudli novi kolegovia do hiking foto bandy a stari clenovia tiez nezabudli na stretnutia ;-)

Jarosslav

Aj ja všetkých pozdravujem a ďakujem..Adhushke za prístup a vytvorenie velmi prijemnej atmosfery,Lektorom za ich rady a inštruktaž a "hodiny nadčas" a všetkym ostatným..Fakt podarená akcia na príjemnom mieste s ešte príjemnejšími ľudmi.

Adushka

Chalani, dik za mile slova :) Bolo veru fajne, ja dakujem vsetkym za ucast, tiez majitelom penzionu za super servis a pokusim sa co najskor vyprodukovat nejaky clanocek o stretku :)

Bruma

Čafte všecia, neskutočne super partia a hlavne tí, ktorý to tahali non-stop až sa im spat nechcelo, pred takými mam BIG RESPEKT :D. byt do rána hore a až do prednašky a potom do dalšieho rana, to len na HIKING taky ludia sú.

Dakujem aj Andrejke za skvelu obetavost ku každemu učastníkovi, mala to
s nama fééééééééééľmi taškéééé, ale zvládla to :D
Rasto

Mato_d

Tak ste uz hadam vsetci doma...
Dik vsetkym za prijemne stretnutie, Adushke za organizaciu a majitelom penzionu za skvely servis ;)

Adushka

Marian, vdaka, prajem skore uzdravenie a vidime sa na nejakej inej akcii :)

Klf

Ahojte, tak som mal v kalendari vyhradenu tuto akciu (aj ked som sa oficialne neprihlasil, lebo so mnou je to v tomto smere trochu tazsie), ale aj tak by som sa nemohol zucastnit. Choroba je tentokrat silnejsia nez ja a uz tyzden sa morim a lezim v posteli a este ani dnes ani v najblizsich dnoch to so mnou nevyzera bohvieako. Tak si to tam uzite, tu hrusku budeme musiet vypit niekedy inokedy. Pozdravujte vsetkych a nech vam vyjde pocko. klf z prahy :)

J@

či to nebude tými lektormi :)

Jarosslav

Tak idem..taka akcia nemože byť predsa na škodu (vyzera že to nebude výýýhradne o fotení:)).Idem vypisat prihlašku a tešit sa na peknu akciu..a predpokladam že Tomaš nazrie do každho fora tak Ti ešte raz dakujem za pomoc pri zhanani knihy Zazračna čierna hora :)

Adushka

Hoci je minimálny počet účastníkov fotostretka určený na 12, tak ak sa prihlási ešte aspoň jedna osoba, tak sa fotostretnutie bude konať.

Lubo

Trosku som to tu premazal,
este by sa novacikovia mohli zlaknut, ze "stari mazaci" budu na nich zli...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum