Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Stany Zajo

Bikemartin

Slovenský predajca a výrobca značkového športového oblečenia Zajo Outdoor podal na seba návrh na konkurz. Upozornili na to Hospodárske noviny. Okresný súd v Trnave už začal konkurzné konanie. Značka podnikateľa Juraja Králika však predáva ďalej cez firmu Zajo Design. Králik odmietol vysvetliť, aké dlhy nechal v starej firme a aké záväzky na seba prebrala nová firma.

„Dostali sme sa do patovej situácie. Naši obchodní partneri nám vracali tovar, pretože ho nemali ako splácať. Veritelia nám klopali na dvere, aby sme splácali naše dlhy, ale jedného dňa už proste nevládzete, keď ich nemáte z čoho platiť,“ uviedol pre HN majiteľ firmy Juraj Králik.

Na blogu neskôr dodal, že prevádzkovateľom e-shopu, majiteľom tovaru a zamestnávateľom je spoločnosť Zajo Design, ktorá pokračuje „v plnej sile“.

Zajo Outdoor dlhuje Sociálnej poisťovni 15 500 eur. Králik však pre HN dodal, že veriteľov bolo viac, a preto musela firma zo zákona požiadať o konkurz.
dennikn/minuta po minute

PaliT

Zajo funguje ďalej, toto len likvidujú eseročku, ktorá je neaktívna už dva roky.

Durko65

Obchod v PP takisto vyprázdnený. Čerstvý zážitok - objednal som v začiatkom apríla v akcii vetrovku. Prišla po 2 týždňoch, nevedeli spárovať platbu kartou s objednávkou. Bol som do nej veľký, tak som ju poslal nazad, žeby mi poslali väčšiu. Po dvoch týždňoch mi volali, že väčšia neni na sklade, že posielajú peniaze nazad. Môžem si väčšiu kúpiť bez zľavy v eshope nanovo. Ta tak sa asi ide ďalej.

Martin63

Obchod pod 3 vežami v BTS vyprázdnený a vyzeralo to všelijako, len nie dobre. Ale keďže aktuálne niečo od nich chcem tak chodím aj web a tam práve včera dali aktualitu, že sa napriek ťažkostiam ide ďalej. Whatsoever it means, ako sa hovorí u nás.

Bp

Zdravím, neviete niekto, čo sa stalo s obchodmi Zajo?
Píšem, volám...a stále nič.

Peter61

Bobo, a ten poznas ?

Kráľ poslal do väzenia rozkaz:
"Popraviť nie prepustiť!"

V teraz nech Martin doplňý čiarku.

Knor

Preco spomynas interpunkciu? Ja som spokojni aj bez nej. Tie oci Ta rozboleli skor z tej outdoorovej reklami. :-D

Bobo7

Ľubo, nechceš tu dať povinnú interpunkciu? :))

Grizzly: prepáč, ale aspoň občas čiarku, bodku daj. Normálne ma oči rozboleli :)

Grizzly16

Samozrejme Lubo tvoj ani svoj nazor nikomu nevnucujem ani nechcem nejako podkopavat ja som s vecami od zaja spokojni nato ze mam 204cm a 120kg robim aj rychlostne prechodi mi tie veci sadnu ako uliate uostanych mam problem a to iste moja priatelka tiez niej najmensia 185 cm a skusal som aj ine znacky kazda mala svoje muchy ale zajo co sa tyka strihu a ceny mi padol najlepsie. Neber to ako utok na tvoju osobu len ked citam forum a akonahle sa spomenie zajo mas hned negativny postoj preto ma to zaujimalo ci si mal alebo mas snimi dake zle skusenosti kedze to mas dost outdoorovej reklami a zajo ako slovenska snacka ked sme uz lokalpatrioti sa tu ani nespomyna len v negativnom vo fore

dik ze si odpisal na moje otazky z predosleho postu fakt si to cenim a nemyslim to ironicky prajem pekny den

Lubo

Mam rad veci, co sa dizajnuju, protypuju, testuju a pokial mozno aj vyrabaju v EU. Lebo strihy na europana je nieco ine ako strihy na americana, lebo kvalita materialov aj prace, lebo zivotne prostredie, lebo nie je fer zneuzivat otrocku pracu, lebo zamestnanost.

Nastastie, zdaleka nie je pravda, ze vsetko sa sije vo vychodnej Azii. A tyka sa to tak mensich ako aj vacsich znaciek.

P.S. Z coho usudzujes, ze nemozes povedat, ze sa ti paci nieco ine ako mne? Ano, mozno na to zareagujem ale o tom je diskusne forum, nie?

Grizzly16

Lubo: neviem aký máš problem so Zajom veľa tu nepíšem ale fórum sem tam sledujem nemusíš tie výrobky toľko hatovat každý si správy svoj názor ja používam veci od nich a nemám absolútny problém ja som maximálne spokojný co sa tika stanov za tú cenu prečo nie a ohľadom.šítia v číne všetci tam siju ci mamut northface northblack je to len o kvalite toho a toho výrobku nelobujem.za nikoho len vyjadrujeme svoj názor tak ako ty len sem tam mi to príde ako keby si mal svojich vyvolenich a ostatný nemôžu povedať nič super recenzie sú tu na výrobky ale opakujú sa len tie isté značky tak držím palce všetkom hlavné si dávajte pozor na horách a horám zdar

Od:dúfam že mi nevymazes príspevok ????

Bobo7

Lubo:
nespochybňujem Jurkovu kvalitu a pôvod, stany sú to "dobré". Takisto nevychvaľujem Zajo, keby nebol za polovicu ani oň nezavadím. Ja len na Jurka a podobné prežívajúce firmy mám averziu. Nemám nič proti firmám, čo dlhodobo vyrábajú kvalitu, ale mám radšej inovatívne firmy a irituje ma ikonizácia firiem, ktoré nič nové svetu nepriniesli :) Ale táto diskusia sem nepatrí. Verím, že nejakého Jurka vlastníš a prajem ti nech ti dlho slúži.

Knor

Na okraj.
Akurat tento tyzden som si kupil novy dvojmiestny stan, ktory stal cca 60 evri. Som zvedavy co vydrzi, no radsej ho po 4 rokoch vyhodim a kupim si novy, ako by som mal zaplatit 120 evri za stan co vydrzi 8 rokov. (Tolko vydrzal predosly, ceskej vyroby. Zacali sa mu z dlazky drolit cierne "ciarky". Kedze ich dychat nechcem, kupoval som novy stan.)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma