Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Fotovýlet Zbojnícka chata

Diskusná téma K článku: Fotovýlet Zbojnícka chata

Jak to u nás krajinářů většinou bývá, při jen sebemenší příležitosti utíkáme z ruchu velkoměst do kopců, pryč od civilizace. Naplánovali jsme si pro tuto očistu raději celý týden, ať to stojí za to! Plán byl následující, dvě noci ve Vysokých Tatrách na Zbojnické chatě, poté přesun na Malou Fatru a po zbytek týdne fotografování v tomto nám již důvěrně známém prostředí. Ovšem osud tomu chtěl jinak.

Bulat

Tono + Jonathan, vkus je vec vysoko individualna.... mozno v tom koši skončia tie pravé perly... :D :D

Jonathan.sk

Tono, tak to Ti úprimne závidím.Ja už v poslednom čase neodfotím ani jednu dobrú...)))).

Mifo78

Ludia, neberte ten zivot az tak vazne ! Rozculovat sa nad tym, ci da niekto do clanku tolko alebo tolko fotiek, ci uvedie alebo neuvedie ceny na chate ... Kaslite nato. Ak sa niekomu mali, sup fotak na krk, topanky na nohy a pod ho do hor na lov obrazkov ... Ps: fotky su super michal :-)

Tono

Tiez som chcel napisat, ze tak napr. ja osobne tiez na takomto podobnom fotovylete nafotim tak max 3 - 8 dobrych fotiek, s ktorymi som spokojny. Ostatne idu do kosa :)

Bikemartin

Celkom úsmevné ako si niektorí predstavujete fotovýlet, so ´zodpovedajúcim MNOŽSTVOM fotiek´ - v štýle Japoncov, ktorí z Karlovho mosta na Hradčany naplnia 8GB kartu ;-)

Forky

Ale no, uz sa nehadajte...
priznajme si, ze su tu aj kvalitnejsie clanky...
a mozno sa miso pouci a nabuduce spravi lepsi clanok...

Choze

ak je nieco nazvane "fotovylet" tak by tam podla mojho nazoru malo byt aj zodpovedajuce mnozstvo fotiek, nie? dokonca aj clanky o budach uprostred hlbokych lesov tu maju viac fotiek. informacna hodnota clanku je nulova, ak sa chce autor pochvalit svojimi fotkami nech ich da do galerie, na to predsa sluzi. vrcholom je zaver s vlastnym komercnym linkom autora na ktorom je uplne rovnaky clanok.

Wolflike

Matus Matus, pises nezmysly. Sorry, ale tak to je.

MatusM

Michal, nenechaj sa odradit a dufam, ze pridas este nejaky fotoclanok.

Kritici by mohli odpovedat svojim clankom/fotkami ako si taku fototuru predstavuju oni, takto su ich kecy irelevantne. Chodim na hiking uz dost dlho, ich nicky poznam, ale akosi sa mi pri nich nevybavuje nic okrem premudrelych diskusnych prispevkov. Sorry chalani, ale tak to je.

Rbr69

Myslim, ze z toho mnozstva co navstevuje hiking.sk, je tu vyjadrena nespokojnost len zlomkom a co sa da aj v rozmanitosti nazorov na webe ocakavat :)

Sona

To Wolflike: clanok sme v redakcii zaradili do systemu, lebo sa nam zdal ako vhodne ozivenie na piatok. Autora smme v zivote nevideli, ani o nom nepoculi, o ziadnom PR tu nemoze byt rec. Dakujeme vsetkym za pripomienky, zvazime ich a poradime sa, ci opisy vyletov na zname miesta s mensim poctom fotiek budeme uverejnovat alebo nie.

Blackline

Peter61:...hovorím len o podobnosti času v akom fotí oblaky, západ východ slnka, je tam mystika ako u Kamaráta, jasne je že Kamarát fotí na analog, je to niečo iné niesom expert len tolko

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma