Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Tatry Mountain Resorts

OndrejP

mna fascinuje ta neopakovatelna prilezitost vyrazit prachy von oknom na stratovy projekt - ze kupte si akcie TMR :-))) toto je vtip roka. chlapi z JA a TY ani nemaju lova na ich projekt a okrem toho maju bohate skusenosti s ojebabravanim malych akcionarov. dnes vyvalim 1000 euri za akcie, zajtra budu mat hodnotu 5 euri. ale tatry budu aj moje, budem moct si popozerat tie 5* hotely zvonka! no nekup to!

Boro

Mifo78, ďakujem za pomoc. Pozeral som aj tie mapy a akosi tam nenachádzam logiku, pretože podľa farieb by to bolo asi tak že na 5.st.(A zona) naväzuje stupeň 2 (Cr zona) a až potom ide modrá 4 stupňa (B zona).Ešte by to chcelo vidieť niekde mapu súčasného zaradenia do stupňov ochrany.

Vrana

2 OndrejP: tiez som mal spociatku podobny nazor ako ty, ale teraz si myslim, ze to je trochu inak. J&T nepotrebuje peniaze drobnych akcionarov, aspon nie natolko aby bez nich nedokazali naplnit svoje ciele. Pokial viem drobny akcionari vlastnia len 0,5%, teda J&T a spriaznene skupiny maju takmer 100% vacsinu.

Mam dojem, ze ide a akysi perfídny zamer cez dobre cielenu reklamu a ponuku spoluucasti na projekte TMR ziskat na svoju stranu neinformovcanu verejnost. Teda dosiahnut celospolocensku zhodu ze to co robia a chcu robit s Tatrami je pre dobro vsetkych, a vsetci mozu na tom zarobit ak chcu.

Chors

Vrana máš pravdu myslím. Tak isto silná medializácia konského pola na Štrbskom nebola preto, aby sa národ zabavil, ale aby si blbý ľudia povedali aké je to super a jednoducho preto aby sa z toho stala akceptovaná tradícia. Nepredpokladám, že sa to tam udialo prvý a posledný krát....

OndrejP

vrana> ked je to tak, ako hovoris, tak potom fakt nejde o prachy (priamo). asi rataju s tym, ze im to kupi dokopy 5 naivnych nostalgiou opantanych osob a ze zaberie oblbovak: my J&T davame tatry ludom :-) no co uz, pipenky z auparku sa presunu o zopar 100km na sever, aby sa poprechadzali v "prirode" - hale luxusneho hotela :-)

Rbr69

pod pojmom Projekt obnovy Tatier sa u nich skryva: "„Naším strategickým cieľom je prevádzkovať najvýznamnejšie horské lyžiarske strediská, hotely a realizovať developerské a realitné projekty vo Vysokých a Nízkych Tatrách. Spoločná prevádzka vytvorí synergický účinok, lepšiu efektivitu a základ pre cielené investovanie“ uviedol predseda predstavenstva spoločnosti TMR Bohuš Hlavatý." ..... kokos obnova Tatier jak prasa, to co obnovuju, to akoze toto treba obnovit? nic ine uz priroda Tatier nepotrebuje? ... grc :(

Forky

Rasto:
spravne si to pochopil.. nic ine tatranska priroda nepotrebuje, ako su tomy betonu, zeleza, skla a asfaltu...

Boro

Mifo78: To som už čítal, ale teraz som si vytlačil obidve mapy,t.j.terajší stav a nový návrh a dovolím si tvrdiť, že ten reportér sa na to takto nepozrel. Z prvého pohľadu na mapy mi vychádza, že piaty stupeň bude rozšírenejší než predtým a to najmä od Kprovej doliny na západ.takmer všetko v A a spodky v Cr .Bude daný väčší priestor pre športové aktivity,čo predchádzajúce delenie nemalo do seba vôbec zamontované. Priestory pre výstavbu sú takmer totožné so súčasnými, neviem to tak dobre posúdiť, mapa je pomerne malá.

Bikemartin

Tatry Mountain Resorts v Alpách. Pán spolumajiteľ sa zase preriekol... “Dovolím si tvrdiť, že Rakúšania to nevedia robiť. Bohužiaľ, biznis robia takým spôsobom, aby prežila daná oblasť, a nie tak, aby im to zarábalo,”

dennikn.sk/…/?ref=tit

Rc1

ale vsak mal pravdu co povedal. rakusania to nevedia robit. a co vlastne? no predsa biznis. oni robia cestovny ruch ale pan tmr robi biznis a o ten mu ide predsa

Tarazed

ach... lykozrut sa rozsiruje uz aj do alp, no pekne.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov