Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Tatry Mountain Resorts

Beta

Najprv hovorili len o lanovke, ktorá má riešiť dopravné problémy; po pár mesiacoch zjazdovky, lanovky a vodné nádrže. A čo bude o pol roka? Tatry len pre lyžiarov? Nikto nie je schopný to zastaviť ?

Peter61

PaliT, vysledky ankety tam neukazuje. nou cement.
Ale Nature Deficit Disorder pobavel.
aketatrychceme.sk/ako-naucit-…
Akurat ze vyrok " Deťom do dvoch rokov môžu výškové rozdiely spôsobiť problémy s tlakom v strednom uchu.", pripisany sefovi slovenskych skautov, sa tyka
HDZ a mototuristiky nie pešej turistiky. Pri cykloturistike sa asi ani Axelovi nedari vyrobit take rychle stupanie (=pokles atm. tlaku) so svišťom v croozeri.

Peter61

RoL :
momentalne su tam 2 clanky v inzercii naraz :
sme.sk/

PaliT,
myslim, ze to bude tou travou spod snehu :-P
Je to dlhodoba strategia :
raz uz lanovka nepresla v "starom" MZ mesta VT, ale vidis, ze pokracuje masaz verejnej mienky.
Tatraflowers, Aketatrychceme, Encian, TOS, rozbite cesty....

PaliT

Rozmýšľam, či tí hadi nechcú využiť situáciu, kedy je pozornosť otočená iným smerom a pokúsia sa to rýchlo presadiť, kým sa ľudia venujú momentálnej politickej scéne. Mohli by staviť na predpoklad, že verejnosť nebude mať dosť síl pozdvihnúť protesty voči iným kauzám.

Dúfam, že len fantazírujem a počujem trávu rásť.

RoL

Penta nahrava TMR. Aj ked teda pod clankom je "Tento text je platenou formou reklamy." A peniaze nesmrdia. Ale ked je taketo mohutne masirovanie, uz je to zrejme na spadnutie.
Osobnu dopravu vo Vysokych Tatrach nemozno z dlhodobeho hladiska obmedzit, resp. znizit objem, ale iba zakazat. Nevidim inu realnu moznost na trvale znizenie smogovcov (prepravnych prostriedkov produkujucich smog). Ale kto by prijal take nepopularne, (nepopulisticke) riesenie?

Lubo

Smokovec mimo lyziarskej mapy je dobry Smokovec.

Beta

Peter
na druhej strane argumentácia je naozaj fascinujúco nelogická (viď dve ostatné videá) - urobme lanovku, lebo naši praotcovia ju chceli a urobme lanovku, aby nebolo ako chceli naši praotcovia - možno moja slovenčina je príliš zlá, lebo nechápem prečo konečne ťa lanovka má byť postavená

Peter61

Beata, to sú argumenty J&T pre lyžiarov, nick cojaviem a pod. Rozbité cesty patria pod PSK = Prešovský samosprávny kraj
sucpsk.sk/?show=16)

J&T slangovo: Ja a Ty.

Vidím, že ani Ty, ani ja sme im tú lanovku nezožrali. -P
Beta

Pre boha, pre koho sú argumenty, že lanovka rieši dopravné problémy? Keď urobia lanovku, bude ako na ceste do Bachledovej doliny, príde viac a viac ľudí previezť sa na lanovke. Kvôli komu táto propaganda? 5 minút som počúvala tohto "fešáka", a už stačilo.
Heslo "Osloboďme Cestu slobody" je super :-)).
Tunel popod Tatry postavme z úcty k našim prarodičom - tento argument je úžasný!

Cojaviem

takze takto. Dnes po dlhsej dobe lomnica v zime, kedze casu na vyslap do doliny bolo malo a aj pocasie nebolo idealne... pani z TMR ja by som napr. zacal pri zlepsovani dopravnej situacie opravou dier na ceste. ja viem je to take prizemne a malo vzletne, ale verte ludia to ocenia..este vcera lyzovacka na ladovci a potom na druhy den lomnica..no asi ako ked prides z new yorku do hornej marikovej...tak by som videl realnu serioznu cenu listka cca. o 50% nizsie, to nemozete mysliet vazne za co si pytate od ludi tolko penazi za skipas. niekedy mam pocit, ze pan rataj zije v inej realite, kde tatry sa nafukuju do alpskych rozmerov a tomu prisposobuje svoje plany...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma