Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Prístrešok pod Vihorlatom

Diskusná téma K článku: Prístrešok pod Vihorlatom

Počas mojich jarných potuliek roku Pána 2010 som sa zatúlal do centrálnych oblastí Vihorlatských vrchov. A práve pod najvyšším vrchom tohto horstva, Vihorlatom, som objavil stavbu prístreška. Strategické situovanie tejto stavby neďaleko vrcholu ho predurčuje k častému využitiu turistickou verejnosťou, ktorá má v pláne viacdňové putovanie po tajuplných lesoch pohoria, alebo sa chystá navštíviť vrchol Vihorlatu.

Robo-HE

Aktuálne foto ... pribudli nové lavičky a stôl pri ohnisku.

Axel

Kontrola 4.6.2016 - pristresok v poriadku, hoci podlaha prave nevonala cistotou. Studnicka ma slabu vydatnost a voda je pomerne stojata.

Tono
  1. IV. 2014 pristresok vporiadku, poriadok, studnicky pri pristresku nanovo upravena, drevo pri ohnisku prichystane.
Tono

Tomas, Lubo - doplnte link na Chatu Vartas, co mame clanok na Hikingu, k tomuto mojmu clanku. Vopred dakujem.

Jjano

Stav prístreška v júni 2010: V poriadku, aj keď trochu bordel po nejakej bujarej opekačke.

Bossinko

Let taká malá poznámka,keď už "roku Pána",tak by som to napísal aspoň s tým veľkým "P".

Alexander

Este dodam, ze tych turistickych pristreskov (ale zo severnej strany) este v devatdesiatych rokoch bolo habadej - Jagerka, Liska, Stary vlk, Novy vlk, Zalomka, Maslovka (len tak narychlo),v nich piecky, pricne, stoly, nejake zalesacke potreby, zvacsa nachystane drevo, zosity so zapismi turistov (hlavne radostne, ked ich tie "budy" zachranili pred burkou). Bohuzial s nastupom urcitych ludi vo vedeni Vojenskych lesov boli vsetky zlikvidovane...Mnozstvo vlastneho usilia a materialu investovane do ich upravy vyslo navnivoc, ale hlavne, ze uz sa turisti nemaju kam ukryt pred nepriaznou pocasia...Jednalo sa samozrejme o uzemie oficialne volne nepristupne, ale preco to desiatky rokov nebol problem, az zrazu?

Alexander

Zdravim Tono, som rad, ze si mozem znova pripomenut nezabudnutelne chvile na Vihorlate. A k clanku tazko nieco dodat, vycerpavajuce info, vysoko nastavena latka, ktoru tazko prekonat...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma