Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Ochráni pralesy pred ťažbou zmapovanie?

Kali11

Dnes som bol na Kojšovke,kopec pri Košiciach čo tam dokazali št.lesy za týžden to by nedokazala Al kajda ani Tunguzsky metorit.Napadlo ma že. nedovolili zasnežovanie zjazdovk vraj nejake vtačie udolie.Po tom čo som dnes videl tak vtakaky asi ostanu v teplych krajinach alebo si začnu stavat zemlanky.Možno ich to ochranari naučia.

Peter61
2 Vrana: Litvorovy je spravne. Daj druhy pokus. Pri prerabani webu odisli do nenavratna titulky. Takisto starsie clanky su datovane do r.2008, takze podaktore vyzeraju mierne zaprasene. -)
Muska

Ten predslov teraz naozaj vyznieva ako irónia.

FunTTomas

MatusM: dobrý postreh. Treba uznať, že vybudovať krásnu a efektnú filozofiu sa im podarilo na webe, ale realizácie v teréne je skôr opačná. :-( Ten záver by som preštylizoval na: ...preto sa nepýtajte, koho sú to lesy, ale koho je to hanba. Nás všetkých.

Vrana

2 Peter: Sedlo pod Drukom a Litvorovy stit, ak sa nemylim. Najlepsie straveny cas ;-)

Sona

No ja som tiez zalesnenu hrebenovku vychodnej casti NT nestihla :( poznam len z rozpravania.

Honzek

Loni na podzim jsem šel komplet hřebenovku Nízkých Tater a těšil jsem se na klidné a hluboké lesy ve východní části pohoří(od Čertovice na východ) no skutečnost byla jiná - vesměs zdevastovaná krajina, stromy které ještě stály většinou napůl suché a všudypřítomné vrčení motorových pil.Ale jinak super, jestli ještě požiju určitě to chci projít znova třeba za 30roků až budu v důchodě, snad do té doby les zase vyroste :)).

Xxx

Cez maguru som prechadzal pocas minuleho vikedndu. Bol som zhrozeny. Su to hole kopce ako masacna krajina. Stalo sa tam nieco? Bola tam nejaka vichrica? Ci je toto lesne hospodarenie?

Rc

predpokladam ze Sliezsky dom? :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov