Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Skalnatá chata

Kate

Mne sa na Skalnatej chate veľmi páčilo, kočky, ktoré tam obsluhovali boli skvelé baby, usmiate, obsluha rýchla, jedlo chutné. Nice!

Stantheman

Ani neviem ako som sa dostal k tomuto clanku a k diskusii, ale ked uz som tu, mozem pridat svoju skusenost. Na chate sme sa zastavili v novembri 2009, reku tuto chatu som stale prehliadal tak tam konecne zavitam, nieco zjem a vypijem v utulnom prostredi horskej chaty, lebo samoobsluzbna jedalen na Skalnatom plese nie je mojmu srdcu blizka. Velky to omyl. Chatar sa uracil prist dopredu asi po piatich minutach, pritom nas videl vchadzat dnu, bol uplne mimo, nepovedal pol slova, iba parkrat cosi zamrmlal. Fazulova "polievka" sa nedala jest (fazula chvilu povarena vo velkom mnozstve vody). Povedal by som, ze ak chcu chatu udrzat, je cas vymenit chatara, lebo tomu sucasnemu uz asi samota a chlast "kvapkaju na karbid".

Peto5

Pridavam sa k tomu co pise Eduardoo - mam tiez taku skusenost. Zo strany "chatara" a aj jeho zenskej pomocnicky neochota, otravenost a podrazdenost. Nemyslim si, ze je to alkoholom, je to podla mna charakter cloveka. Ked sa mu tak velmi hnusi robit to co robi (lebo tak posobi), tak nech to radsej nerobi!

Adamus

Čo iné mu zostáva ... keď vidí pod ,,vlastnými oblokmi" čo sa v Tatrách deje! :-)

Eduardoo

Na tejto chate som sa zastavil už 4 krát.1 x krát bola zavretá a trikrát tam pán Kulanga bol podnapitý a veľmi neochotný.Teraz posledne už bol vrchol keď sa ho ľudia nevedeli dočkať pri jeho bare a keď sa po dlhej dobe objavil tak len oznámil že na jedenie nič nemá a máme sa ísť najesť na Skalnaté pleso kde bolo samozrejme všetko zavreté..Pán Chatár to už jasne nezvláda(asi vďak alkoholu) a mal by to prepustiť niekomu mladšiemu a ochotnejšiemu!!!

Radkod

Milá denda. Na Skalnatú chatu chodíme s kolegom hrávať pomerne často a sme radi, že sa vám to páčilo. P.S. Nie sme zo Štrby, ale z Lipian.

MASH
Čo furt rýpete?! Šak keď to bolo v telke (a ešte v jakej objektívnej..) tak to bude isto-iste pravda.

) :) :) :) :) (lebo jeden smajlík na toto fakt nestačí)

Vrana

tiez som sa vcera na tej hlaske o Kulangovom vztahu k alkoholu schuti zasmial ;-)

Andomakac

Lubo - tak ako sa ty chovas k ludom, tak sa zvyknu oni k tebe....

ale nic v zlom, som rad ze to prezil bez ujmi, ale sa cudujem ze im ta kupusnic chutila, ja som ju musel minule vylat takmer celu...

Lubo

Ale no, nebudte taki nepriatelski voci nemu,
vyzera to ako krcmove ohovaranie.

Alča

spíš mám dojem, že ho postihlo dellirium a místo myšek viděl medvědy a chatu si rozmlátil sám...

R

Nie nepije, on chlasta. Vobec to na nom nebolo vydiet.:)))

Viol

...a inak, vraj chatar "vobec nepije tvrdy alkohol", ale po tomto si uz musel hrknut... :-?

Viol

nechapem, preco su tie medvede teraz take agresivne.... cucoriedok je este hojne :-/

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum