Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Pod vrcholom

Wallendorfer

Ahoj Lubo, k fotke a tvojej ziadosti som sa dostal az dnes,takze sorry,ze az tak po dlhej dobe.

  1. viem citat :-)
  2. nemam s Tebou osobny problem a ani si nespominam,zeby som v minulosti mal
  3. k tomu hodnoteniu, uznavam,ze 5 si to asi(?) nezasluzi, ale lepsiu ako 3 by som ani dnes nemohol dat, pripomina mi to tuto fotku:
    hiking.sk/…/na_ceste_do_racko…

to znaci, dve tretiny fotky je tu iba trava, kompozicia pre mna nezaujimava,popis ziadny, chyba mi tam nieco v popredi,a naviac, pri hodnoteni sa snazim brat do uvahy aj celkovu tvorbu autora a tato fotka mi pripada (z mojho pohladu) asi najhorsia, inac mas tam skutocne vela krasnych fotiek,takze bral som to aj z tohto pohladu.
Chapem,ze sa ta to dotklo,lebo ide o srdcovku,ako pises,no sorry.Vtedy som to vnimal takto a dnes mozno o stupienok,dva miernejsie.

Matob

k tomu miestu mam tiez vztah, a kedze je technicky bezchybna, tak davam 1. Niekto zasvatenejsi ti mozno povie, ze je presaturovana (mne sa paci), alebo ze je tam moc travy (mne sa to tak paci). Ale ja dam 1.

LuboO

Ziadat autora tej poslednej znamky s hodnotou 5 o vysvetlenie, preco je tato fotka az tak zla je asi zbytocnym hadzanim hrachu na stenu. Ale aj tak asi nevie citat, preto sa o to ani nesnazim. Dakujem, cenim si aj take hodnotenia. A pre tych, co si myslia, ze mi ide silno o body, tak nejde, len chcem vysvetlenie pri podla mna a prevaznej vacsiny neadekvatnom hodnoteni. Alebo nech mi to vysvetli niekto iny. A ak si niekto riesi osobne problemy, odporucam napisat mi to na moju osobnu mailovu adresu, ktora je na tomto webe k dispozicii. Dakujem.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok