Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Jarný výstup na Sninský kameň a Vihorlat

Diskusná téma K článku: Jarný výstup na Sninský kameň a Vihorlat

Dlho, predlho som nosil v hlave plán túry vo Vihorlatských vrchoch, počas ktorej by som vystúpil na najvyšší vrch tohto pohoria. Ale dlho, predlho bol tento vrchol pre mňa akoby zakliaty. Vždy, keď už som bol len na skok od neho, ma vážne okolnosti prinútili, aby som výstup na vrchol vynechal z trasy túry. Keď som sa v jarných mesiacoch roku 2010 konečne opäť dostal do tohto pohoria, bol som plný odhodlania zmeniť toto zakliatie a vystúpiť na najvyššie miesto Vihorlatských vrchov, na vrchol Vihorlat.

Phalike

Prijemny clanocek Tono, a fotecky zo "zakazanej" oblasti samozrejme taktiez.

Boro

Tono ,to si sa pekne utrhol.Naozaj fajn.

Tono

Servus Boro a vies, ze som na teba myslel, ked som sa tam tulal. Ze reku tu by sme s Borom dobre povandrovali, aj slaninky opiekli a aj za hlt paleneho dali, ci caj s rumom na rano navarili :)

Merhorn

Velmi pekne napisane tono, uz dlhsie mam aj ja chut ist sa pozriet do tychto miest, len skoda, ze je to tak od ruky. Ako ste byvakovali? rovno na svahu ste si rozlozili karimatky aby vas prve luce budili, alebo ?

Bikemartin

merhorn: kukni odsek Prístrešok pod Vihorlatom + 1.veta v následujúcom.

Merhorn

BM: jasne, viem, ze tono tam toto pisal, len som mal pocit z tej formulacie neskor, ze bivakovali na vrchole. Holt pocitom sa niekedy neubranis :)

Tono

No vec sa mala takto. Povodne som chcel spat v pristresku pod Vihorlatom (dohladnej dobe by mal byt aj clanok), ale kedze som na vrchole stretol Alexandra, padlo rozhodnutie byvakovat v sedle medzi vych. a zap. vrcholom. Inak ale pristresok vrelo odporucam.

Bikemartin

aha, takže to bola len zápletka a bivak je opísaný až v odseku Spojil nás Hiking ;-)

Tono, zdajú sa mi niektoré foto neostré (napr. tretia a štvrtá)

Tono

Neviem co sa stalo, doma ich mam ostre a tu na webe su nejake neostre. Neviem ci to je, budem skumat.

Alexander

pozdravujem Tono, az teraz som sa dostal k clanku, berie nas tu voda, tak o zabavu mam postarane...(prvykrat v zivote som vrecoval piesok, no ale ked vsetko musi byt prvykrat, vsak). Clanok pekny, vystizny, fotky ani nehovorim. Parada takto si ozivit spomienky. Mali sme fakt stastie na vynikajuce pocasie, taketo je na Vihorlate malokedy. Prajem co najviac takychto zazitkov kazdemu. Diky Tono este raz za spolocnost vtedy a za pripomenutie paradnych chvil teraz tymto clankom a foto.

Alexander

Inak ked spominas v clanku ze na starsich mapach sa vola to miesto pri pristresku (stvrte foto od konca)Polana, tak aj teraz je to tak - na tom rozcestniku vlavo od pristresku je nazov miesta Polana.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum