Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Jarný výstup na Sninský kameň a Vihorlat

Robbie

Tono, výborný článek, jako vždy od Tebe! Včetně krásných fotek (tedy až na tu zmíněnou neostrost u některých). Jak jsi docílil toho hezkého slunce na fotce jarnym_vihorlatom_28.jpg? Pouze jsi hodně clonil? Vím, že už jsi na to odpovídal - jaké je Tvé fotovybavení? Používáš nějaké filtry?

Alexander

Tono, ani som neuvazoval, zeby sa mi nepacil, to uz akosi vies odhadnut, ze to bude dobre...A s tou vodou som sam zvedavy, velke skody zatial nie su, ale predpoved dobra nie je, tak uvidime.

Tono

Alexander, dakujem za upresnenie, som rad ze sa Ti clanok pacil. Verim ze "u vas" uz bude s vodou coskoro pokoj. Drzim palce, nech sa nic vazne nestane.

Tono

Servus Miso, do certa, sekol som sa!!! Jasne ze ide o zelenu!!! Musim poprosit Tomasa o opravu. Dakujem za upozornenie.

MisoB

Pekný článočok a ešte krajšie fotky... tak ďaľako na východ som sa ešte veru nedostal :)
Poznámkä k značeniu: píšeš že si zišiel do Poruby po žltej, my tam máme na mape zelenú... tak ako?

Alexander

A na Hiking sme prisli tak, ze si spominal, ako si bol pri hradoch na Podhorodi, mna napadlo - nepisal si o tom clanok na hiking? a ked si to potvrdil, uz sme boli "doma"...

Alexander

Inak ked spominas v clanku ze na starsich mapach sa vola to miesto pri pristresku (stvrte foto od konca)Polana, tak aj teraz je to tak - na tom rozcestniku vlavo od pristresku je nazov miesta Polana.

Alexander

pozdravujem Tono, az teraz som sa dostal k clanku, berie nas tu voda, tak o zabavu mam postarane...(prvykrat v zivote som vrecoval piesok, no ale ked vsetko musi byt prvykrat, vsak). Clanok pekny, vystizny, fotky ani nehovorim. Parada takto si ozivit spomienky. Mali sme fakt stastie na vynikajuce pocasie, taketo je na Vihorlate malokedy. Prajem co najviac takychto zazitkov kazdemu. Diky Tono este raz za spolocnost vtedy a za pripomenutie paradnych chvil teraz tymto clankom a foto.

Tono

Neviem co sa stalo, doma ich mam ostre a tu na webe su nejake neostre. Neviem ci to je, budem skumat.

Bikemartin

aha, takže to bola len zápletka a bivak je opísaný až v odseku Spojil nás Hiking ;-)

Tono, zdajú sa mi niektoré foto neostré (napr. tretia a štvrtá)

Tono

No vec sa mala takto. Povodne som chcel spat v pristresku pod Vihorlatom (dohladnej dobe by mal byt aj clanok), ale kedze som na vrchole stretol Alexandra, padlo rozhodnutie byvakovat v sedle medzi vych. a zap. vrcholom. Inak ale pristresok vrelo odporucam.

Merhorn

BM: jasne, viem, ze tono tam toto pisal, len som mal pocit z tej formulacie neskor, ze bivakovali na vrchole. Holt pocitom sa niekedy neubranis :)

Bikemartin

merhorn: kukni odsek Prístrešok pod Vihorlatom + 1.veta v následujúcom.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum