Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Zmeny vo fóre

Diskusná téma Zmeny vo fóre

V tomto diskusnom vlákne budeme informovať o zmenách v diskusnom fóre. Budú pribúdať priebežne a vždy po pridaní nových funkcií sa tu objaví komentár k nim.

Rc1

Neviem ci len mne ale vsimol som si ze pri clankoch zo sekcie cyklo sa mi na konci clanku nezobrazuje link na diskusiu k clanku.

Wbk

Opäť jeden subjektívny námet na zlepšovák: niekedy je priamo tu v diskusii, ale stane sa že aj mimo nej, vhodné odkázať na nejaký konkrétny príspevok z fóra. Je (ne)možné aby mal každý príspevok vo fóre svoj unikátny link? Odkazovať by mohol napr. dátum/čas príspevku skôr s tým, že hyperlink je nasmerovaný do výpisu príspevkov v diskusii, t.j. nie na zobrazenie samostatného (jedného) príspevok.

Lubo

Minimalna velkost je 494px a maximalna 980px. Ked presiahne uploadovany obrazok 980px, je automaticky zmenseny na tuto velkost.

Dalsen

Rozmery foto? (ako do galerie?) bo 1040x740 urvilo kvalitô :)

Lubo

Foto vo fore + notifikacie

Prihlaseni pouzivatelia mozu od dnes pridavat aj fotky (JPG, max 5 / prispevok) a tiez si mozu zaskrtnut emailove notifikacie o novych prispevkoch. Periodu (hned, denne, tyzdenne) a ine nastavenia notifikacii su tu: hiking.sk/?user=options

Notifikacie su sirsie, mozete si ich zaskrtnut aj v clankoch a vo fotkach, potom vam bude posielat system upozornenia, ked ich autor prida novu fotku alebo je uverejneny jeho novy clanok.

Obe novinky su v skusobnej prevadzke. Keby sa vyskytli nejake problemy, napiste sem do fora alebo mailom na admin@hiking.sk.

MisoB

Po pokusoch, konzultáciách s cestujúcim vo vlaku (Ľubo) a drobnom zásahu sa zdá, že problém s fórom je vyriešený. Uvidíme, či rovnakú príčinu majú (mali) problémy s vkladaním fotiek do galérie.

Peter61

takze cez FF mi to nejde ani po restarte.
Cez IE ide.

MisoB

Pokusne z FF 27.0.1
BTW táto nová verzia vyšla tento týždeň... žeby soudruzi něco...
Prešlo až na niekoľký pokus :(

Daulagiri

Lubo problém u mňa trvá. Prvý príspevok mi prešiel na prvýkrát, ostatné až na viackrát. Aj minule mi to tuším tak spravilo že prvý prešiel a ostatné až dodatočne.
Mám Firefox 27.0.1
Skúsil som ten reset Firefoxu, ale príspevky mi ani tak nejdú na prvý krát.
Poslal som ti teda email s tými info + zoznam povolených pluginov. Toto píšem s Chrome.

Lubo

@Milan_ke
posli nam na redakcia zavinac hiking bodka sk emailom vypis z about:support podla mojho predosleho prispevku.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma